03/05/2022

Vacature: junior salestijger met boerenachtergrond

De Firma Kaas gaat in transitie. Van een bedrijf dat boerenkaas verkoopt naar een bedrijf dat eerlijke kaas verkoopt. Help jij als marketeer en salestijger dit mogelijk te maken? Door kaas in te kopen van boeren die zichtbare stappen richting verduurzaming willen zetten én boeren te helpen om zelf te verzuivelen, willen we boeren helpen in die verduurzaming. Om dit mogelijk te maken is het noodzakelijk dat er geïnvesteerd wordt in de website en ervaring opgedaan wordt met nieuwe verkoopkanalen. Daarom zijn we op zoek naar een junior salestijger:
  • Je verzorgt de marketing (sociale media en website)
  • Je zoekt naar nieuwe (online en offline) afzetkanalen die passen bij ons product en de visie die Eerlijke Kaas gaat uitstralen
  • Je gaat de boer op, legt contacten, en zorgt dat men enthousiast wordt over het product
  • Je zorgt dat wij in de directe omgeving van onze boeren goed vindbaar en te koop zijn
  • Je hebt maximaal 5 jaar werkervaring in de sales.
We zoeken iemand voor minimaal 16 uur per week, maximaal 32 uur. Wij bieden een jaarcontract met en een baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. We hebben geen kantoor, dus je bent veelal op pad. Lijkt je dit wat? Neem dan contact op met: Afra Eijking, [email protected]

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder