Terugblik op 2020

De firma kaas blikt terug

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Een kleine terugblik op 2020:  het jaar waarin de boeren aandacht vroegen voor hun positie in de maatschappij, het jaar van thuiswerken en quarantainetijd en het jaar waarin de online verkopen explosief stegen omdat heel Nederland thuis zat en toch zijn en haar inkopen voor het einde van het jaar binnen wilde hebben.  

Terugblik op 2020

Voor de firma kaas was het een dynamisch jaar. Ons klantenbestand is ruim twee keer zo groot als begin 2020 en dat betekent is fantastisch nieuws voor onze boeren. We hebben leuke acties mogen houden, hebben met onze kaasjes in kerstpakketten gezeten, zijn bij loterijen geweest voor goede doelen en zijn (veilig) in koffers meegegaan naar het buitenland.    Daarnaast hebben we op billboards gestaan in grote steden, zoals Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Wassenaar, Rotterdam, Breda en Utrecht. Zijn we op landelijke radio geweest bij NH radio en BNR radio. We hebben in nationale kranten gestaan, zoals Het Parool, De Volkskrant en Algemeen Dagblad   We zijn trending geweest op Facebook met een artikel over ‘boerenkaas op de mat, zo doen we dat’. We zijn onderdeel geweest in verschillende recepten van bekende influencers en recensent van Trouw en De Volkskrant. En daar bovenop is er over ons geschreven in verschillende magazines, zoals Margriet, Libelle en Max Magazine. We zijn met advertenties en flyers meegegaan bij magazines, zoals Delicious, Esquire, Ouders van Nu, KIJK en Wonen landelijke stijl.

Het is ons, met dank aan onze samenwerkingen, partnerships en collega’s, gelukt om mensen te bereiken in heel Nederland. Mensen praten vol bewondering, verbazing en enthousiasme over het concept boerenkaas door de brievenbus en het steunen van de lokale boeren in Nederland. 

We zijn trots op onze boeren en wat wij met hen hebben weten te bereiken.Wij kijken uit naar een fantastisch 2021 en al het moois dat het ons zal brengen. Wij hebben er zin in. terugblik 2020  

“Wil jij ook onze boerenkaas op de mat ontvangen?”

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder

Hoe bewaar je kaas?

Hoe bewaar je kaas? Hoe blijft kaas het langst lekker? Kun je kaas invriezen? En waarom verstuurt de firma kaas haar boerenkaas niet in kaaspapier? In deze blog lees je alles over het bewaren van kaas.

Lees verder

De firma kaas: boerenkaas door de brievenbus

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Kaas eten tijdens je zwangerschap

Welke kaas kun je eten als je zwanger bent? Wat is het verschil tussen fabriekskaas en boerenkaas? En wat is rauwmelkse koemelk? In deze blog leggen wij uit wat de adviezen zijn met betrekking tot boerenkaas als je zwanger bent.

Lees verder

Cum Laude Kaas

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

De lekkerste borrel combinaties met kaas

Borrel thuis maken? De firma kaas geeft jou de lekkerste borrel recepten en handige tips om jouw borrel te laten slagen. Eet ze lekker!

Lees verder

Terugblik op 2020

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Lees hier verder in de blog.

Lees verder