Terugblik op 2020

De firma kaas blikt terug

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Een kleine terugblik op 2020:  het jaar waarin de boeren aandacht vroegen voor hun positie in de maatschappij, het jaar van thuiswerken en quarantainetijd en het jaar waarin de online verkopen explosief stegen omdat heel Nederland thuis zat en toch zijn en haar inkopen voor het einde van het jaar binnen wilde hebben.  

Terugblik op 2020

Voor de firma kaas was het een dynamisch jaar. Ons klantenbestand is ruim twee keer zo groot als begin 2020 en dat betekent is fantastisch nieuws voor onze boeren. We hebben leuke acties mogen houden, hebben met onze kaasjes in kerstpakketten gezeten, zijn bij loterijen geweest voor goede doelen en zijn (veilig) in koffers meegegaan naar het buitenland. <   Daarnaast hebben we op billboards gestaan in grote steden, zoals Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Wassenaar, Rotterdam, Breda en Utrecht. Zijn we op landelijke radio geweest bij NH radio en BNR radio. We hebben in nationale kranten gestaan, zoals Het Parool, De Volkskrant en Algemeen Dagblad   We zijn trending geweest op Facebook met een artikel over ‘boerenkaas op de mat, zo doen we dat’. We zijn onderdeel geweest in verschillende recepten van bekende influencers en recensent van Trouw en De Volkskrant. En daar bovenop is er over ons geschreven in verschillende magazines, zoals Margriet, Libelle en Max Magazine. We zijn met advertenties en flyers meegegaan bij magazines, zoals Delicious, Esquire, Ouders van Nu, KIJK en Wonen landelijke stijl.

Het is ons, met dank aan onze samenwerkingen, partnerships en collega’s, gelukt om mensen te bereiken in heel Nederland. Mensen praten vol bewondering, verbazing en enthousiasme over het concept boerenkaas door de brievenbus en het steunen van de lokale boeren in Nederland. 

We zijn trots op onze boeren en wat wij met hen hebben weten te bereiken.Wij kijken uit naar een fantastisch 2021 en al het moois dat het ons zal brengen. Wij hebben er zin in. terugblik 2020  

Wil jij ook onze boerenkaas op de mat ontvangen?

Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past. Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder