PostNL bezorgtijden

Het is december. Een maand van feestdagen met veel pakketjes en cadeautjes. Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat PostNL het ontzettend druk heeft, en dus ook met onze brievenbuspakketjes. Er is sprake van overmacht vanwege deze enorme drukte in de distributiecentra. En dit heeft invloed op de PostNL bezorgtijden.

Online winkelen

Afgelopen maandag 14 december 2020 sprak onze minister president het land toe. Het moment waarop heel Nederland waarschijnlijk met ingehouden adem naar de tv heeft gekeken of naar de radio heeft geluisterd. Er werd een aankondiging gedaan van een zware lockdown. Niet-noodzakelijke winkels blijven per direct gesloten. De overheid stimuleert het doen van inkopen vanuit huis om zo uitzonderlijke drukte in de winkels en winkelstraten te voorkomen. postnl bezorgtijden

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat er nog meer aankopen online gedaan gaan worden. De distributiecentra van PostNL zijn net de enorme piek van twee weken terug weer een beetje te boven, maar dat wil niet zeggen dat een tweede piek met zekerheid opgevangen zou kunnen worden. Tussen PostNL en de firma kaas zijn de afgelopen week afspraken gemaakt dat de rest van dit jaar jouw kaas één dag eerder verstuurd gaat worden. Toch blijft de kans bestaan dat jouw kaas later geleverd wordt dan je gewend bent., omdat de bezorgtijden van PostNL kunnen afwijken.  

Welke invloed hebben de andere bezorgtijden op de kaas?

Voor de kwaliteit en de smaak van de kaas heeft deze vertraging gelukkig geen impact. Vele van jullie waren hier ongerust over. Daarom hebben we dit uitgebreid beschreven en toegelicht in deze blog. Wat moet je doen als je jouw kaas hebt ontvangen? Eigenlijk hetzelfde als normaal: leg ‘m na ontvangst minimaal een half uurtje in de koeling en dan zal ‘ie net zo lekker smaken als je van ons gewend bent.  

Wat hoef je niet doen?

Via deze blog hopen we voldoende informatie te verstrekken, zodat je geen contact hoeft op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice draait op dit moment namelijk overuren om iedereen zo goed mogelijk te informeren over alle boerenkazen.   Net als jij vinden wij deze situatie heel vervelend en natuurlijk houden wij jou zoveel mogelijk op de hoogte. Dit doen wij via email en via onze social media kanalen (Instagram en Facebook).  

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past.   Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder