PostNL bezorgtijden

15/12/2020

PostNL bezorgtijden

Het is december. Een maand van feestdagen met veel pakketjes en cadeautjes. Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat PostNL het ontzettend druk heeft, en dus ook met onze brievenbuspakketjes. Er is sprake van overmacht vanwege deze enorme drukte in de distributiecentra. En dit heeft invloed op de PostNL bezorgtijden.

Online winkelen

Afgelopen maandag 14 december 2020 sprak onze minister president het land toe. Het moment waarop heel Nederland waarschijnlijk met ingehouden adem naar de tv heeft gekeken of naar de radio heeft geluisterd. Er werd een aankondiging gedaan van een zware lockdown. Niet-noodzakelijke winkels blijven per direct gesloten. De overheid stimuleert het doen van inkopen vanuit huis om zo uitzonderlijke drukte in de winkels en winkelstraten te voorkomen. postnl bezorgtijden

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat er nog meer aankopen online gedaan gaan worden. De distributiecentra van PostNL zijn net de enorme piek van twee weken terug weer een beetje te boven, maar dat wil niet zeggen dat een tweede piek met zekerheid opgevangen zou kunnen worden. Tussen PostNL en de firma kaas zijn de afgelopen week afspraken gemaakt dat de rest van dit jaar jouw kaas één dag eerder verstuurd gaat worden. Toch blijft de kans bestaan dat jouw kaas later geleverd wordt dan je gewend bent., omdat de bezorgtijden van PostNL kunnen afwijken.  

Welke invloed hebben de andere bezorgtijden op de kaas?

Voor de kwaliteit en de smaak van de kaas heeft deze vertraging gelukkig geen impact. Vele van jullie waren hier ongerust over. Daarom hebben we dit uitgebreid beschreven en toegelicht in deze blog. Wat moet je doen als je jouw kaas hebt ontvangen? Eigenlijk hetzelfde als normaal: leg ‘m na ontvangst minimaal een half uurtje in de koeling en dan zal ‘ie net zo lekker smaken als je van ons gewend bent.  

Wat hoef je niet doen?

Via deze blog hopen we voldoende informatie te verstrekken, zodat je geen contact hoeft op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice draait op dit moment namelijk overuren om iedereen zo goed mogelijk te informeren over alle boerenkazen.   Net als jij vinden wij deze situatie heel vervelend en natuurlijk houden wij jou zoveel mogelijk op de hoogte. Dit doen wij via email en via onze social media kanalen (Instagram en Facebook).  

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Kaassoorten

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaas bewaren

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees verder

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees verder

NHradio interview

NHradio - Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees verder

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees verder

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle