PostNL bezorgtijden

Het is december. Een maand van feestdagen met veel pakketjes en cadeautjes. Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat PostNL het ontzettend druk heeft, en dus ook met onze brievenbuspakketjes. Er is sprake van overmacht vanwege deze enorme drukte in de distributiecentra. En dit heeft invloed op de PostNL bezorgtijden.

Online winkelen

Afgelopen maandag 14 december 2020 sprak onze minister president het land toe. Het moment waarop heel Nederland waarschijnlijk met ingehouden adem naar de tv heeft gekeken of naar de radio heeft geluisterd. Er werd een aankondiging gedaan van een zware lockdown. Niet-noodzakelijke winkels blijven per direct gesloten. De overheid stimuleert het doen van inkopen vanuit huis om zo uitzonderlijke drukte in de winkels en winkelstraten te voorkomen. postnl bezorgtijden

Wat betekent dit voor jou?

Dit betekent dat er nog meer aankopen online gedaan gaan worden. De distributiecentra van PostNL zijn net de enorme piek van twee weken terug weer een beetje te boven, maar dat wil niet zeggen dat een tweede piek met zekerheid opgevangen zou kunnen worden. Tussen PostNL en de firma kaas zijn de afgelopen week afspraken gemaakt dat de rest van dit jaar jouw kaas één dag eerder verstuurd gaat worden. Toch blijft de kans bestaan dat jouw kaas later geleverd wordt dan je gewend bent., omdat de bezorgtijden van PostNL kunnen afwijken.  

Welke invloed hebben de andere bezorgtijden op de kaas?

Voor de kwaliteit en de smaak van de kaas heeft deze vertraging gelukkig geen impact. Vele van jullie waren hier ongerust over. Daarom hebben we dit uitgebreid beschreven en toegelicht in deze blog. Wat moet je doen als je jouw kaas hebt ontvangen? Eigenlijk hetzelfde als normaal: leg ‘m na ontvangst minimaal een half uurtje in de koeling en dan zal ‘ie net zo lekker smaken als je van ons gewend bent.  

Wat hoef je niet doen?

Via deze blog hopen we voldoende informatie te verstrekken, zodat je geen contact hoeft op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice draait op dit moment namelijk overuren om iedereen zo goed mogelijk te informeren over alle boerenkazen.   Net als jij vinden wij deze situatie heel vervelend en natuurlijk houden wij jou zoveel mogelijk op de hoogte. Dit doen wij via email en via onze social media kanalen (Instagram en Facebook).  

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder

Hoe bewaar je kaas?

Hoe bewaar je kaas? Hoe blijft kaas het langst lekker? Kun je kaas invriezen? En waarom verstuurt de firma kaas haar boerenkaas niet in kaaspapier? In deze blog lees je alles over het bewaren van kaas.

Lees verder

De firma kaas: boerenkaas door de brievenbus

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Kaas eten tijdens je zwangerschap

Welke kaas kun je eten als je zwanger bent? Wat is het verschil tussen fabriekskaas en boerenkaas? En wat is rauwmelkse koemelk? In deze blog leggen wij uit wat de adviezen zijn met betrekking tot boerenkaas als je zwanger bent.

Lees verder

Cum Laude Kaas

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

De lekkerste borrel combinaties met kaas

Borrel thuis maken? De firma kaas geeft jou de lekkerste borrel recepten en handige tips om jouw borrel te laten slagen. Eet ze lekker!

Lees verder

Terugblik op 2020

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Lees hier verder in de blog.

Lees verder