Ons verhaal

Wij zijn Joren, Gregor en Marloes. Wij zijn ѐchte kaasfanaten. Wij weten dat de lekkerste kaas gemaakt wordt op kaasboerderijen, die je ook bij jou in de buurt kan vinden. Omdat we een gezamenlijke passie hebben voor kaas hebben we besloten onze krachten te bundelen en de kaas bij jou thuis te bezorgen. We selecteren de beste kaasboeren bij jou in de buurt en brengen deze direct naar je toe. En dat dit lukt, is voor ons een droom die uitkomt!

Wie zijn wij

Gregor

Gregor

Teamcaptain & Kaasfanaat

Mijn naam is Gregor en ik ben dol op echte kaas! Net zoals zoveel mensen. Sinds een aantal jaar ben ik fan van échte Boerenkaas. Deze kaas heeft veel meer smaak dan de kazen die in een grote fabriek worden geproduceerd en bevat geen onnodige toevoegingen.

Joren

Joren

Regelneef & Innovator

Ik ben altijd opzoek naar de snelste route. De vorige eeuw had je nog handelaren en fysieke winkels nodig om iedereen te bereiken. Ouderwets! Tegenwoordig is de wereld binnen handbereik via telefoon, tablet of computer. Wij verbinden de kaasboer direct met kaasfanaten. Hierdoor krijgt de boer een betere prijs voor zijn harde werk. Een beetje van toen en een beetje van nu dus. 

Marloes

Marloes

Verhalenverteller & Foodie

Eerlijk eten vind ik belangrijk en ik wil graag weten waar het vandaan komt. Kaas is een product wat iedere dag gegeten wordt, maar waar komt het vandaan? En heeft het een zuiver pad heeft afgelegd? Vaak niet! En daar wil ik verandering in brengen. Daar wordt kaas nog lekkerder van.