Uit zorg voor onze aarde.

Onze boeren zitten klem. En ons landbouwsysteem is medeverantwoordelijk voor een aantal crises waar we inzitten. Naast stikstof, grondwater, biodiversiteit hebben we ook te maken met een klimaatramp. Johannes Regelink nam in maart 2022 De Firma Kaas over en ontwikkelt deze nu naar Eerlijke Kaas. Het merk ontwikkelt naar toe naar een positieve beweging. Een beweging die boeren in staat stelt om bij te dragen aan een volhoudbaar landbouwsysteem. Nieuwsgierig hoe ze dat doen? Kijk op EerlijkeKaas.nl

Kies je kaas

EERLIJK VOOR DE BOER

Wij kopen onze kaas direct bij de boer. Verser dan vers, zo smaakt de kaas het best. En we betalen er een eerlijke prijs voor.
We kennen de boeren persoonlijk en werken alleen met mensen die onze liefde voor boerenkaas met ons delen.

Kies je kaas

Proef de natuur

Boerenkaas komt niet uit een fabriek, die wordt gemaakt met de hand! De melk komt van de koeien van onze boeren. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad. De smaak varieert licht gedurende het jaar. Want bij een natuurproduct hangt de smaak af van het seizoen of hoe de koe zich voelt. Dus, laat je verrassen door boerenkaas!

Kies je kaas

HET ABONNEMENT

Elke twee weken een vers stuk kaas bij jou op de mat. Onze boeren worden blij van abonnees, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken. Het geeft ze ook zekerheid van een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. De firma kaas heeft een abonnement dat je altijd kan pauzeren of stopzetten. Doe je mee?

Kies je kaas

kaas bezorgd - hoe werkt het 6

ik wil ook
echte
boerenkaas

op de
deurmat!

Onze boerenkazen