Ons verhaal

Wij zijn Joren, Gregor en Marloes. Wij zijn ѐchte kaasfanaten. Wij weten dat de lekkerste kaas gemaakt wordt op kaasboerderijen die je ook bij jou in de buurt kan vinden. Vanuit onze gezamenlijke passie is De Firma Kaas geboren. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekkere kaas in huis hebt, zo van de boer zonder enige omweg! We selecteren de beste kaasboeren bij jou in de buurt en brengen deze direct naar je toe. 

Wie zijn wij?

Gregor

Gregor

Mijn naam is Gregor en ik ben dol op echte kaas! Net zoals zoveel mensen. Sinds een aantal jaar ben ik fan van échte Boerenkaas. Deze kaas heeft veel meer smaak dan de kazen die in een grote fabriek worden geproduceerd en bevat geen onnodige toevoegingen.

Joren

Joren

Ik ben altijd opzoek naar de snelste route. De vorige eeuw had je nog handelaren en fysieke winkels nodig om iedereen te bereiken. Ouderwets! Tegenwoordig is de wereld binnen handbereik via telefoon, tablet of computer. Wij verbinden de kaasboer direct met kaasfanaten. Hierdoor krijgt de boer een betere prijs voor zijn harde werk. Een beetje van toen en een beetje van nu dus.

Marloes

Marloes

Eerlijk eten vind ik belangrijk en ik wil graag weten waar het vandaan komt. Kaas is een product wat iedere dag gegeten wordt, maar waar komt het vandaan? En heeft de kaas een zuiver pad afgelegd? Vaak niet! Daar wil ik verandering in brengen. Daar wordt kaas nog lekkerder van.