Kies je boerenkaas

  • De Boerenkaas specialist
  • Rechtstreeks van de boer
  • Steun de lokale boeren
  • Ambachtelijk gemaakt
  • 4.8/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (127 reviews)

Boerenkaas kopen? Als je voor boerenkaas kiest, kies je voor kaas gemaakt door echte kaasboeren op een boerderij volgens traditionele wijze en volgens een uniek authentiek recept. Boerenkaas heeft een vollere smaak dan fabriekskaas. Dit komt door het gebruik van rauwe koemelk en de natuurlijke manier van rijpen. De firma kaas haalt jouw kaas op bij de boer, versnijdt en vacumeert ‘m en verstuurt de kaas vervolgens rechtstreeks in een brievenbusdoos naar jou.

Proeverij

v.a. €14,95
selecteer

Borrel pakketten

v.a. €13,85
selecteer

Kaas cadeaus

v.a. €10,95
kaas bestellen
selecteer

Kaas abonnementen

v.a. €8,75
Verrassingsabonnement boerenkaas
selecteer
De Boerenkaas specialist
Rechtstreeks van de boer
Ambachtelijk gemaakt
Steun de lokale boeren
4.8/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ (127 reviews)

TIP: Kaascadeau! Verras met iets origineels.

ik geef een kaascadeau

ECHTE BOERENKAAS: WAT IS DAT?

Kies je voor boerenkaas. dan kies je voor kaas met een unieke smaak, gemaakt door echte boeren op de boerderij en niet in een fabriek. Boerenkazen worden op traditionele wijze en met de hand gemaakt van de dagverse, rauwe melk van koeien. Deze melk is in tegenstelling tot supermarktkaas of fabriekskaas niet gepasteuriseerd. Elke boer gebruikt zijn eigen authentieke recept voor zijn beste boerenkaas. Sommige kaasboerderijen bestaan al honderden jaren en geven het recept van generatie op generatie door.

Waar de koeien staan, wat ze eten en hoe blij ze zijn bepalen samen de kwaliteit en de smaak van de melk. Omdat melk het hoofdingrediënt van boerenkaas is, wordt de smaak van de boerenkaas bepaald door de kwaliteiten van de melk. Boerenkaas is een natuurproduct waar geen extra conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, en smaakstoffen aan worden toegevoegd. Op deze manier blijft de smaak van boerenkaas puur, uniek en echt. En dat proef je!