johan, ton & pieter

boerderij
Van Schaik

Sinds 1996 is de familie Van Schaik gevestigd in Stellendam. De boerderij van Schaik is een echt familiebedrijf. Ieder familielid heeft een eigen taak binnen het bedrijf. Vader Johan houdt zich vooral bezig met de bereiding van de boerenkaas. Oudste zoon Ton melkt en verzorgt de koeien en ondersteunt bij het kaasmaken. Ook Pieter, de broer van Ton springt regelmatig bij om te helpen. Moeder Van Schaik bestormt de boerderijwinkel waar ze hun boerenkaas verkopen. En de dochter van Ton kijkt vaak aandachtig mee tijdens het kaasmaak proces. Jong geleerd is oud gedaan!

± 500 gr.

Jong Belegen

€8,75
selecteer
± 470 gr.

Belegen kaas

€9,25
selecteer
± 430 gr.

Oude kaas

€9,75
selecteer
boerderij van schaik
Over de boer

Johan, Ton & Pieter Boerderij van Schaik

“Onze kaas is bijzonder omdat we hier op een jonge zeebodem leven. De jonge zeeklei geeft een bijzonder smaak aan het gras en dat proef je terug in de melk waarvan we onze kaas maken.”

Van Schaik

In 1996 vestigt de familie Van Schaik zich in Stellendam met haar melkveebedrijf. Kaasboerderij van Schaik is een echt familiebedrijf. Kom langs bij de boerderijwinkel, waar Van Schaik hun boerenkaas verkoopt, of gewoon om eens over het terrein rond te wandelen.

kaasboerderij van schaik op google maps