Boerderij SterreschansRozemarijn & Simone

boerderij
Sterreschans

Sinds 1831 woont en boert de familie Karsemeijer op Kaasboerderij Sterreschans, een van de oudste boerderijen in de provincie Utrecht. Met zorg en aandacht maken zij echte rauwmelkse boeren kruidenkaas van de melk van eigen koeien met weidegang.

± 500 gr.

Elke keer een andere kruidenkaas

€9,25
Afwisselende boeren kruidenkaas van Sterreschans
selecteer
± 500 gr.

Italiaanse Kruiden

€9,25
selecteer
± 500 gr.

Boeren Komijnekaas

€9,25
selecteer
± 500 gr.

Pepermix

€9,25
selecteer
kruidenkaas Sterreschans
Over de boer

van de boer

Bij Kaasboerderij Sterreschans houden ze van het boerenleven. De natuur, de koeien, het maken van pure zuivelproducten. Het zit in hun bloed. Al sinds 1831 boert de familie Karsemeijer in de polders van Nieuwer Ter Aa op boerderij Sterreschans. Op dit moment staan vader en moeder Karsemeijer nog aan het roer, maar Rozemarijn en Simone staan in de startblokken om het bedrijf over te nemen, naast hun drukke eigen banen.

In de jaren ’70 van de vorige eeuw zijn opa en oma Karsemeijer begonnen met het maken van boerenkaas op de boerderij en dit doen ze tot op de dag van vandaag. Boerenkaas is een mooi, eerlijk en puur product en natuurlijk ontzettend lekker. Als je in de buurt bent van de boerderij dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken. Check wel de website even of ze open zijn!

Alhoewel er in de loop der tijd het één en ander gemoderniseerd is, is er aan de boerderij zelf en de bijbehorende oude koeienstal weinig veranderd. Dat vinden ze belangrijk, want het is een onderdeel van hun familie geschiedenis.

Sterreschans

De familie streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze zelfgemaakte boeren kruidenkaas, en nu helpt de firma kaas hen om een groter bereik te hebben!

kaasboerderij sterreschans op google maps