.

uniek kaasabonnement      •      gratis thuisbezorgd      •      brievenbuspakket      •      steun de lokale boer      •      vrij opzegbaar

onze kaasboeren

boerderij de twee hoeven

boerderij de witte welle

boerderij koopman

boerderij kuiper

niek & willemijn – boerderij de twee hoeven

Kaasboerderij De Twee Hoeven heeft een lange geschiedenis van meer dan een eeuw: in 2018 bestond het bedrijf 100 jaar. Boer Niek is, samen met zijn vrouw Willemijn, de vierde generatie van de familie Den Boer die op deze boerderij kaas maakt.

In 2016 is de kaasmakerij vergroot en gemoderniseerd. Kijk ze eens stralen op de foto, met recht trots op hun koeien èn hun boerenkazen! 

wijnand & claudia – boerderij de witte welle

Wijnand en Claudia, een boeren koppel dat waanzinnige kazen maakt. Op hun boerderij in de polder van Montfoort hebben de koeien meer dan genoeg ruimte om te grazen. De naam van de kaasboerderij is afgeleid van ‘Wel’ en/of ‘Welle’, wat ‘bron’ of ‘stroom’ betekent. Daarnaast heet de familie De Wit en een combinatie was snel gemaakt.

sjaak, lia en daan – boerderij koopman

Helemaal bovenin de kop van Noord-Holland vind je Kaasboerderij Koopman. Met zo’n 110 koeien en een productie van 1600 kilo kaas per week, kun je met recht spreken van een boerenbedrijf. Sinds 1971 maken Sjaak, Lia en hun zoon Daan boerenkaas. Daan is vastberaden het mooie bedrijf van zijn ouders over te nemen, maar voorlopig denken Sjaak en Lia nog lang niet aan stoppen. Kaasmaken is hun passie!

jan & thera –
boerderij kuiper

Kaasboerderij Kuiper wordt gerund door Jan en Thera. Hun mooie bedrijf ligt in de weidse Alblasserwaard, een prachtig gebied met veel historie. Vroeger woonden alle boeren uit deze streek in het dorp. Ook Jan. Hij woonde met vier generaties op één boerderij. Elke boer had smalle percelen achter zijn boerderij die drie kilometer lang waren. Dit was wat onhandig, dus op een gegeven moment hebben zijn ouders een nieuwe boerderij gebouwd, buiten het dorp.

ons variabele abonnement:
elke keer kaas van een andere boer

© copyright 2019 - 2020 de firma kaas | alle rechten voorbehouden | privacy policy - algemene voorwaarden
kvk 71109560 | adres: johan huizingalaan 763a, 1066 vh amsterdam