.

uniek kaasabonnement      •      gratis thuisbezorgd      •      brievenbuspakket      •      steun de lokale boer      •      vrij opzegbaar

ons verhaal

boerenkaas eerlijk voor de boer

gewoon ècht lekkere boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. 

Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

eerlijk voor de boer

Wij kopen onze kaas direct bij de boer. Verser dan vers, zo smaakt de kaas het best. En we betalen er een eerlijke prijs voor.

We kennen de boeren persoonlijk en werken alleen met mensen die onze liefde voor boerenkaas met ons delen. 

boerenkaas direct van de boer
boerenkaas vers van de boer

proef de natuur

Boerenkaas komt niet uit een fabriek, die wordt gemaakt met de hand! De melk komt van de koeien van onze boeren. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad. De smaak varieert licht gedurende het jaar. Want bij een natuurproduct hangt de smaak af van het seizoen of hoe de koe zich voelt. Dus, laat je verrassen door boerenkaas!

het abonnement

Elke twee weken een vers stuk kaas bij jou op de mat. Onze boeren worden blij van abonnees, dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken. Het geeft ze ook zekerheid van een stabiel inkomen. Dat is precies waarom de firma kaas ze helpt. De firma kaas heeft een abonnement dat je altijd kan pauzeren of stopzetten. Doe je mee? 

boerenkaas proef de natuur

ik wil ook echte boerenkaas op de deurmat!

© copyright 2019 - 2020 de firma kaas | alle rechten voorbehouden | privacy policy - algemene voorwaarden
kvk 71109560 | adres: johan huizingalaan 763a, 1066 vh amsterdam