Kleurplaat

14/12/2020
Het is bijna kerst en dat betekent dat het ook bijna kerstvakantie is voor veel kinderen en ouders. Veel gezinnen en huishoudens zullen dit jaar gezellig met zijn allen thuis zijn. Precies om deze reden komt de firma kaas met een kleurplaat wedstrijd!  

Winnen met een kleurplaat

Degene met de mooiste of meest creatieve creatie maakt kans op de volgende prijzen.
  1. de eerste prijs is een de firma kaasplank met een mini cheesy kaasset;
  2. de tweede prijs is een de firma kaasschaaf met een set klomp party prikkers;
  3. de derde prijs is een de firma kaasplank.
kleurplaat prijzen

Hoe werkt het dan zo'n kleurplaat?

Download de firma kaas kleurplaat hier. Print de kleurplaat uit. Kleur de kleurplaat in op zijn mooist. Let op! Creativiteit wordt beloond. ;-) Vul je naam, plaatsnaam, e-mailadres en telefoonnummer in en stuur 'm in. Dit doe je door de kleurplaat in een envelop te doen met een postzegel erop en deze te versturen naar het volgende adres: de firma kaas t.a.v. marketing officer, Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH Amsterdam. Maar je kunt hem natuurlijk ook digitaal inzenden door er een foto van te maken en te mailen naar marketing@defirmakaas.nl.   kleurplaat kerst

Dus...

De kleurplaat wedstrijd is al geweest. Je kon de kleurplaat inzenden tot en 10 januari 2021. In de week van 11 januari 2021 worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en wordt er contact gezocht met hen.  

Andere ideeën voor tijdens de kerstvakantie

Ben je geen fan van kleurplaten maar wel van kaas? Probeer dan één van onze heerlijke recepten met kaas uit. Leuk om te doen en bovendien lekker om op te eten. Probeer bijvoorbeeld onze boerenkaas schnitzel of onze boerenkaas quiches! Leuk om te maken en heerlijk om te eten. En eerlijk is eerlijk, natuurlijk is het ook gewoon lekker om een klein bordje of plankje kaas te maken met onze boerenkazen. Fijne dagen!

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Kaassoorten

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaas bewaren

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees verder

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees verder

NHradio interview

NHradio - Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees verder

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees verder

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle