Kleurplaat

Het is bijna kerst en dat betekent dat het ook bijna kerstvakantie is voor veel kinderen en ouders. Veel gezinnen en huishoudens zullen dit jaar gezellig met zijn allen thuis zijn. Precies om deze reden komt de firma kaas met een kleurplaat wedstrijd!  

Winnen met een kleurplaat

Degene met de mooiste of meest creatieve creatie maakt kans op de volgende prijzen.
  1. de eerste prijs is een de firma kaasplank met een mini cheesy kaasset;
  2. de tweede prijs is een de firma kaasschaaf met een set klomp party prikkers;
  3. de derde prijs is een de firma kaasplank.
kleurplaat prijzen

Hoe werkt het dan zo'n kleurplaat?

Download de firma kaas kleurplaathier. Print de kleurplaat uit. Kleur de kleurplaat in op zijn mooist. Let op! Creativiteit wordt beloond. ;-) Vul je naam, plaatsnaam, e-mailadres en telefoonnummer in en stuur 'm in. Dit doe je door de kleurplaat in een envelop te doen met een postzegel erop en deze te versturen naar het volgende adres: de firma kaas t.a.v. marketing officer, Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH Amsterdam. Maar je kunt hem natuurlijk ook digitaal inzenden door er een foto van te maken en te mailen naar [email protected]   kleurplaat kerst

Dus...

De kleurplaat wedstrijd is al geweest. Je kon de kleurplaat inzenden tot en 10 januari 2021. In de week van 11 januari 2021 worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en wordt er contact gezocht met hen.  

Andere ideeën voor tijdens de kerstvakantie

Ben je geen fan van kleurplaten maar wel van kaas? Probeer dan één van onze heerlijke recepten met kaas uit. Leuk om te doen en bovendien lekker om op te eten. Probeer bijvoorbeeld onzeboerenkaas schnitzel of boerenkaas quiches! Leuk om te maken en heerlijk om te eten. En eerlijk is eerlijk, natuurlijk is het ook gewoon lekker om een klein bordje of plankje kaas te maken met onze boerenkazen. Fijne dagen!

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past.   Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.    

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder