Kleurplaat

Het is bijna kerst en dat betekent dat het ook bijna kerstvakantie is voor veel kinderen en ouders. Veel gezinnen en huishoudens zullen dit jaar gezellig met zijn allen thuis zijn. Precies om deze reden komt de firma kaas met een kleurplaat wedstrijd!  

Winnen met een kleurplaat

Degene met de mooiste of meest creatieve creatie maakt kans op de volgende prijzen.
  1. de eerste prijs is een de firma kaasplank met een mini cheesy kaasset;
  2. de tweede prijs is een de firma kaasschaaf met een set klomp party prikkers;
  3. de derde prijs is een de firma kaasplank.
kleurplaat prijzen

Hoe werkt het dan zo'n kleurplaat?

Download de firma kaas kleurplaathier. Print de kleurplaat uit. Kleur de kleurplaat in op zijn mooist. Let op! Creativiteit wordt beloond. ;-) Vul je naam, plaatsnaam, e-mailadres en telefoonnummer in en stuur 'm in. Dit doe je door de kleurplaat in een envelop te doen met een postzegel erop en deze te versturen naar het volgende adres: de firma kaas t.a.v. marketing officer, Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH Amsterdam. Maar je kunt hem natuurlijk ook digitaal inzenden door er een foto van te maken en te mailen naar marketing@defirmakaas.nl.   kleurplaat kerst

Dus...

De kleurplaat wedstrijd is al geweest. Je kon de kleurplaat inzenden tot en 10 januari 2021. In de week van 11 januari 2021 worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en wordt er contact gezocht met hen.  

Andere ideeën voor tijdens de kerstvakantie

Ben je geen fan van kleurplaten maar wel van kaas? Probeer dan één van onze heerlijke recepten met kaas uit. Leuk om te doen en bovendien lekker om op te eten. Probeer bijvoorbeeld onzeboerenkaas schnitzel of boerenkaas quiches! Leuk om te maken en heerlijk om te eten. En eerlijk is eerlijk, natuurlijk is het ook gewoon lekker om een klein bordje of plankje kaas te maken met onze boerenkazen. Fijne dagen!

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past.   Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.    

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder

Weidevogels en onze boeren

De weidevogels en de boeren in Nederland hebben vaak een ding met elkaar gemeen: ze huizen allebei in de omgeving van de weides. 

Lees verder

Eén (boeren)zwaluw maakt nog geen zomer

Wat is weidevogelbeheer en hoe gaat het met onze weidevogels? Lees onze blog en kijk welke boeren zich inzetten voor de weidevogels!

Lees verder

De koeien gaan naar buiten!

De koeien gaan naar buiten. Dit is een dag waar iedere boer ieder voorjaar weer naar uit kijkt. De koeien trouwens ook. Lees hier alles over dit bijzondere moment!

Lees verder

Wat is graskaas?

Graskaas - Wat is graskaas precies? Iedereen lijkt het er over te hebben in het voorjaar, want graskaas is er ook alleen in het voorjaar. Hieronder wordt uitgelegd wat graskaas is.

Lees verder

Kaasbrood in plaats van Paasbrood?

Zelf Kaasbrood maken? Wat een goed idee! Omdat Pasen twee dagen duurt hebben wij een recept voor jou dat je de hele Pasen kan eten! Zoals bij het ontbijt, brunch, lunch, hartig tussendoortje of lekker als broodje bij de soep. Lees gauw verder!

Lees verder

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder