Het lekkerste kaassouffle recept met echte boerenkaas

Het lekkerste kaassouffle recept met echte boerenkaas. Heb jij wel eens een kaassoufflé zelf gemaakt? Nou, hier vind je het lekkerste kaassouffle recept! Wij weten ook wel dat je kaassoufflés zou kan kopen in de supermarkt, maar de kaas die daarin zit komt lang niet in de buurt van de smaak van gesmolten boerenkaas. Dat vonden Niek en Willemijn van boerderij De Twee Hoeven ook. Lees hieronder het recept van een overheerlijke boerenkaas soufflé. boerenkaassouffle
“Maak eens heerlijke kaassoufflés, makkelijk, snel maar vooral lekker.”
 

Het kaassouffle recept

Je hebt nodig:
 • 10 plakjes bladerdeeg
 • 250 gram boerenkaas naar keuze
 • 50 gram paneermeel
 • 2 eieren
 • een frituurpan
 

Hoe maak je een boerenkaas soufflé?

 • Begin met het verdelen van de boerenkaas over 10 porties. Leg de kaas in het midden van ieder plakje bladerdeeg.
 • Vouw het bladerdeeg dicht.
 • Duw de randjes aan met een vork.
 • Smeer de soufflé in met het ei en leg het daarna in het paneermeel.
 • De kaassoufflé is nu klaar om gefrituurd te worden.
 • Frituur ze ongeveer 3 minuten totdat ze goudbruin zijn.
En voilà! Er kan gesmuld worden!  

Kaasmogelijkheden

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden met onze boerenkaas. Heb jij ook een heerlijk recept met boerenkaas? Laat het ons weten! Gebruik de #defirmakaas of mail het ons! Kijk voor andere recepten ook eens naar nachos met boerenkaas. En wil je meer weten over boerenkaas? Lees dan verder op onze blog over boerenkaas.

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder

Hoe bewaar je kaas?

Hoe bewaar je kaas? Hoe blijft kaas het langst lekker? Kun je kaas invriezen? En waarom verstuurt de firma kaas haar boerenkaas niet in kaaspapier? In deze blog lees je alles over het bewaren van kaas.

Lees verder

De firma kaas: boerenkaas door de brievenbus

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Kaas eten tijdens je zwangerschap

Welke kaas kun je eten als je zwanger bent? Wat is het verschil tussen fabriekskaas en boerenkaas? En wat is rauwmelkse koemelk? In deze blog leggen wij uit wat de adviezen zijn met betrekking tot boerenkaas als je zwanger bent.

Lees verder

Cum Laude Kaas

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

De lekkerste borrel combinaties met kaas

Borrel thuis maken? De firma kaas geeft jou de lekkerste borrel recepten en handige tips om jouw borrel te laten slagen. Eet ze lekker!

Lees verder

Terugblik op 2020

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Lees hier verder in de blog.

Lees verder