Verse kaas rechtstreeks van de boer

De firma kaas haalt de kaas van de boerderij direct op bij de boer. Dit wordt iedere week gedaan zodat de kaas vers kan worden geleverd aan onze klanten. De kaas wordt gesneden en in diep gevacumeerd, zodat de kaas vers blijft.   

Lokale boeren

Bij de firma kaas spreken we over lokale boeren. Veel klanten vinden dit verwarrend, omdat zij niet altijd in de buurt wonen van onze boeren. Waarom zegt de firma kaas dit dan? Omdat we de lokale kaas van de boeren bij de mensen thuis bezorgen. Veel boeren kaaseters halen het liefst hun boerenkaas bij de lokale kaaswinkel, kaasboer of speciaalzaak, maar niet al deze bedrijven bevinden zich op de route of binnen bereik van de mensen. Precies - daarom noemen we het boerenkaas van de lokale boeren.

 

Waar bevinden onze boeren zich dan?

De eerste Nederlandse kaas werd in de Gouden Eeuw vooral gemaakt in de veenweidegebieden in Zuid-Holland en Utrecht. Niet zo gek dus dat hier nog steeds de meeste kaasboerderijen gecentreerd liggen. Een aantal van onze boeren komen ook uit deze streek.  
  1. Boerderij De Witte Welle in Montfoort (Utrecht)
  2. Boerderij De Twee Hoeven in Haastdrecht (Zuid-Holland)
  3. Boerderij Koopman De Weere (Noord-Holland)
  4. Boerderij Kuiper in Alblasserwaard (Zuid-Holland)
  5. Boerderij Van Schaik in Stellendam (Zuid-Holland)
  6. Boerderij ‘t Groene Hart in Hoogmade (Zuid-Holland)
  7. Boerderij Sterreschans in Ter Aa (Utrecht)
  8. Boerderij De Grote Katwinkel in Leersum (Utrecht)
kaas van de boerderij

Wil jij ook kaas van de boerderij op de mat?

Wil jij ook onze boerenkaas ervaren? Kies voor verse boerenkaas bij jou thuis geleverd door de brievenbus. Elke week of elke twee weken? Jij kiest hoe vaak jij boerenkaas wilt ontvangen en ook welke kaas van welke boer. Zelf ontdekken welke kaas jij het lekkerst vindt? Kies dan voor het verrassingsabonnement en ontvang elke keer een andere kaas van een andere boer. Zo kun je ze allemaal proberen en ontdek jij jouw favoriet.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Verse kaas rechtstreeks van de boer

De firma kaas haalt de kaas direct op bij de boer. Dit wordt iedere week gedaan zodat de kaas vers kan worden geleverd aan onze klanten. De kaas wordt gesneden en in diep gevacumeerd, zodat de kaas vers blijft. Lees hier meer over onze boeren!

Lees verder

Kaas bestellen

De firma kaas levert verse kaas door de brievenbus bij jou thuis. De firma loopt hiermee voorop, omdat het door postbodes wordt rondgebracht in plaats met busjes wordt bezorgd door een bezorgdienst. Het voordeel? Je leest 't hier!

Lees verder

PostNL bezorgtijden

Het is december. Een maand van feestdagen met veel pakketjes en cadeautjes. Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar PostNL heeft het ontzettend druk, en dus ook met onze brievenbuspakketjes. Dit heeft invloed op de PostNL bezorgtijden.

Lees verder

Kleurplaat

De firma kaas presenteert een kleurwedstrijd voor jong en oud. Met de aangekondigde nieuwe maatregelen komt voor velen de kerstvakantie iets eerder dan gepland. Daarom organiseert de firma kaas een kleurwedstrijd met leuke cheesy prijzen.

Lees verder

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Wat is het verschil tussen de Hollandse kaassoorten?

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaasfondue met boerenkaas

Kaasfondue met boerenkaas, dat is pas lekker. Benieuwd naar het recept? Je vindt het kaasfondue recept hier!

Lees verder

Hoe kan je kaas bewaren?

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder