.

uniek kaasabonnement      •      gratis thuisbezorgd      •      brievenbuspakket      •      steun de lokale boer      •      vrij opzegbaar

Kaas door de brievenbus

Kies jouw boerenkaas, steun lokale boeren
en ontvang de kaas door de brievenbus

Bezorgd door de brievenbus? Kaas op de mat, zo doen we dat.

Boerenkaas door de brievenbus – de firma kaas is een uniek concept. Kaas thuis geleverd is niet iets uniek, maar kaas ontvangen door de brievenbus is dat wel. Hoe zorgt de firma kaas ervoor dat de kaas goed aankomt bij de klant? In deze blog wordt verteld over de brievenbus, de verpakking en hoe goed dit eigenlijk werkt.

 

Hoe verpakken jullie de kaas zodat ‘ie door de brievenbus kan?

Onze kaas wordt vers gesneden en vervolgens in vacuüm verpakt in plastic. Het vacumeren gebeurt met behulp van een dieptrekmachine, zodat de kaas goed beschermd is tijdens de reis naar jouw brievenbus. Na het vacumeren wordt de verpakte kaas in een kartonnen brievenbusdoos geplaatst en dichtgeplakt. 

 

De speciaal ontworpen brievenbusdoos is gemaakt van 100% biodegradable, recyclebaar karton en kan bij het oud papier. Het vacuüm plastic mag in de plasticbak.

 

Past het pakketje met kaas in elke brievenbus?

De brievenbusdoos van de firma kaas heeft een standaard maat en past door elke standaard brievenbus. Deze moet minimaal 3,2 cm hoog en 26,5 cm lang zijn. Dit zijn de standaardmaten van de brievenbussen die voldoen aan de eisen van PostNL. 

 

Bezorgt de firma kaas haar kaas door heel Nederland?

De firma kaas bezorgt door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Het is dus niet erg als je ver weg van een boerderij woont, want de firma zorgt ervoor dat jij de boerenkaas van de lokale boerderij thuis op de mat ontvangt. 

kaas door de brievenbus

En wat nou als het warm weer is?

Onze kazen worden met zorg gesneden en gekoeld gevacumeerd. Daardoor zijn ze goed bestand tegen verschillende temperaturen. Het kan voorkomen dat de kaas iets zachter is geworden tijdens zijn reis naar jouw brievenbus. Dit is niet erg en heeft geen invloed op de smaak. We raden je aan om de kaas nog in het vacuüm een aantal uur in de ijskast te leggen, zodat de kaas weer hard kan worden. 

 

Het komt ook in Nederland voor dat de temperatuur stijgt boven de 25 graden Celcius. We kunnen dan besluiten om de bezorging op te schuiven, omdat we onze kwaliteit 100% willen kunnen waarborgen. 

 

Hoe lang is de kaas houdbaar als die door de brievenbus is bezorgd?

De boerenkazenzijn in de ijskast minimaal 4 weken houdbaar in het vacuüm. We vermelden de uiterste houdbaarheidsdatum altijd op de verpakking van de kaas. Na het openen van het vacuüm is jouw kaas nog een paar weken houdbaar in de ijskast. 

 

Tips over het bewaren van je kaas lees je hier.

Is kaas door de brievenbus corona-proof?

Het bezorgen van kaas door de brievenbus is corona-proof. Onze kazen worden op zorgvuldige wijze gesneden en gevacumeerd. Omdat de kaas door de brievenbus wordt bezorgd hoef jij de deur niet uit. Boerenkaas door de brievenbus is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk.

 

Wil jij ook boerenkaas op de mat? Zo doen wij dat!

Ontdek onze boerenkazen en kies de kaas die bij jou past. 

kaas door de brievenbus

Brievenbuskaas in De Volkskrant

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees meer
Proefnotities kaas

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees meer
NHradio interview

NHradio interview

NHradio – Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees meer
Keto voor Beginners

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees meer
Rauwmelkse kaas

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees meer
Nachos maken

Nachos maken

Mis je ook zo het borrelen buiten de deur? Het terrashoppen? De gezelligheid van de bar? Nou, wij begrijpen heel goed hoe dit is. Daarom deze keer in de blog: zelf nachos maken.

Lees meer

 

een greep uit onze boerenkazen

 

Boerenkaas de firma kaas

Jong belegen

van boerderij de Twee Hoeven

boerenkaas de firma kaas

Oude kaas

van boerderij Witte Welle

boerenkaas de firma kaas

Belegen

van boerderij Koopman

dit zeggen onze klanten!

Heerlijke echte kaas!

★★★☆☆  Nanny, Amstelveen

Uitstekende en zeer vriendelijke service. Super handig zo door de brievenbus. En die smaak: wauw!!

Wederom positief verrast

★★★★★  Jos, Nieuwegein

De 2e zending kaas ontvangen. Zo anders dan uit de supermarkt. Wat een cool concept!

Jeetje wat een smaak!

★★★★☆  Loes, IJsselstein

De oude kaas van de Witte Welle. Overheerlijk! Super lekkere kaas en je weet waar die vandaan komt. Gaaf!

© copyright 2019 - 2020 de firma kaas | alle rechten voorbehouden | privacy policy - algemene voorwaarden
kvk 71109560 | adres: johan huizingalaan 763a, 1066 vh amsterdam