Kaas door de brievenbus

Bezorgd door de brievenbus? Kaas op de mat, zo doen we dat. Boerenkaas door de brievenbus - de firma kaas is een uniek concept. Kaas thuis geleverd is niet iets uniek, maar kaas ontvangen door de brievenbus is dat wel. Hoe zorgt de firma kaas ervoor dat de kaas goed aankomt bij de klant? In deze blog wordt verteld over de brievenbus, de verpakking en hoe goed dit eigenlijk werkt.

Hoe verpakken jullie de kaas zodat 'ie door de brievenbus kan?

Onze kaas wordt vers gesneden en vervolgens in vacuüm verpakt in plastic. Het vacumeren gebeurt met behulp van een dieptrekmachine, zodat de kaas goed beschermd is tijdens de reis naar jouw brievenbus. Na het vacumeren wordt de verpakte kaas in een kartonnen brievenbusdoos geplaatst en dichtgeplakt. De speciaal ontworpen brievenbusdoos is gemaakt van 100% biodegradable, recyclebaar karton en kan bij het oud papier. Het vacuüm plastic mag in de plasticbak.

Past het pakketje met kaas in elke brievenbus?

De brievenbusdoos van de firma kaas heeft een standaard maat en past door elke standaard brievenbus. Deze moet minimaal 3,2 cm hoog en 26,5 cm lang zijn. Dit zijn de standaardmaten van de brievenbussen die voldoen aan de eisen van PostNL.

Bezorgt de firma kaas haar kaas door heel Nederland?

De firma kaas bezorgt door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Het is dus niet erg als je ver weg van een boerderij woont, want de firma zorgt ervoor dat jij de boerenkaas van de lokale boerderij thuis op de mat ontvangt. kaas door de brievenbus

En wat nou als het warm weer is?

Onze kazen worden met zorg gesneden en gekoeld gevacumeerd. Daardoor zijn ze goed bestand tegen verschillende temperaturen. Het kan voorkomen dat de kaas iets zachter is geworden tijdens zijn reis naar jouw brievenbus. Dit is niet erg en heeft geen invloed op de smaak. We raden je aan om de kaas nog in het vacuüm een aantal uur in de ijskast te leggen, zodat de kaas weer hard kan worden. Het komt ook in Nederland voor dat de temperatuur stijgt boven de 25 graden Celcius. We kunnen dan besluiten om de bezorging op te schuiven, omdat we onze kwaliteit 100% willen kunnen waarborgen.

Hoe lang is de kaas houdbaar als die door de brievenbus is bezorgd?

De boerenkazen zijn in de ijskast minimaal 4 weken houdbaar in het vacuüm. We vermelden de uiterste houdbaarheidsdatum altijd op de verpakking van de kaas. Na het openen van het vacuüm is jouw kaas nog een paar weken houdbaar in de ijskast.

Tips over het bewaren van je kaas lees je hier.

Is kaas door de brievenbus corona-proof?

Het bezorgen van kaas door de brievenbus is corona-proof. Onze kazen worden op zorgvuldige wijze gesneden en gevacumeerd. Omdat de kaas door de brievenbus wordt bezorgd hoef jij de deur niet uit. Boerenkaas door de brievenbus is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk.

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past.   Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder. kaas door de brievenbus

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder