Kaas combinaties

In deze blog vertellen wij alles wat jij over kaas combinaties wil weten! Van losse kaascombinaties, borrelhapjes tot complete gerechten met recept. Want kaas eten alleen op brood, dat doet bijna niemand meer. Kaas is veelzijdig, lekker en stiekem ook gezond! kaascombinatie

Uitgelicht kaascombinaties

Nieuwsgierig naar welke kaascombinaties wij voor jou hebben geselecteerd? Lees dan gauw verder.
  • Hoe maak jij de borrelplank compleet? Borrel jij altijd hetzelfde of telkens anders? Check hier de blog en ontdek de lekkerste borrel combinaties.
  • Kaasstengels maken, met boerenkaas natuurlijk! Check hier de blog en maak zelf de lekkerste kaasstengels!
  • Een lekker gerecht met echte boerenkaas. Probeer eens een quiche uit de oven! Check hier de blog en maak zelf een quiche!
  • Tosti met boerenkaas. De tosti, iedereen heeft ’m wel eens op. Maar ook met echte boerenkaas? Als je dit recept proeft, wil je nooit meer anders! Check hier de blog en maak zelf een boerenkaas tosti!
  • Zin in nacho’s? Zelf de saus maken en deze keer met Hollandse boerenkaas! Check hier de blog en maak zelf de lekkerste nacho’s!
borrel met kaas

Boerenkaas

De firma kaas heeft je nu een aantal kaas combinaties gegeven. We hebben het in de blog over boerenkaas in plaats van kaas. Maar wat is boerenkaas nou eigenlijk? Check het hier. Heb je ook zo’n trek gekregen na al deze kaas combinaties? Proef dan onze boerenkaas zelf en bekijk hier het assortiment.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder