Kaas bestellen

28/12/2020

Kaas bestellen

Kaas thuis geleverd door de brievenbus: een kaasabonnement

De firma kaas levert verse kaas door de brievenbus bij jou thuis in de vorm van een kaasabonnement. De firma loopt hiermee voorop, omdat het door postbodes wordt rondgebracht in plaats met busjes wordt bezorgd door een bezorgdienst. Het voordeel? De wegen worden minder belast en de klant hoeft er niet voor thuis te blijven. Enige vereiste is dat men een brievenbus moet hebben die voldoet aan de standaard afmetingen van PostNL. Dit betekent dat jouw brievenbus minimaal 3,2 cm hoog en 26,5 cm lang moet zijn. Heb jij zo'n brievenbus? Appeltje eitje dus, want ook jij kunt dan zo kaas bestellen.  

Kaas bestellen online

Vanachter je scherm kaas bestellen is niet iets unieks. Kaas geleverd krijgen door de brievenbus daarentegen wel. Bij de firma kaas wordt de kaas direct bij de boerderij opgehaald, versneden en vers verpakt in een brievenbuspakketje. Ideaal voor de boerenkaasliefhebber met een druk programma of als je niet de deur uit kan of niet langs een winkel.  

“Hoe werkt het?”

kaas bestellen kaasabonnement

Kaasabonnement

Jij kiest je kaas zelf uit en hoe vaak je hem wilt. Kun je niet kiezen of weet je niet welke kaas het beste bij jouw smaak past? Probeer dan het verrassingsabonnement en ontvang iedere keer een andere kaas van een andere boer. Zo ontdek je vanzelf welke kaas jouw voorkeur heeft.  Nadat jij hebt gekozen welke kaas jij wilt bestellen, gaan wij voor je aan de slag. Wij halen jouw kaas op bij de boer, versnijden en verpakken deze en bezorgen de kaas vervolgens via de brievenbus bij jou op de mat. Thuisblijven hoeft dus niet - wel zo makkelijk! En omdat het een kaasabonnement is, heb jij altijd verse boerenkaas in huis en grijp jij nooit mis!  

“Jouw kaas bestellen? Kies uit onze boerenkazen

   

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Kaassoorten

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaas bewaren

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees verder

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees verder

NHradio interview

NHradio - Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees verder

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees verder

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle