Kaas bestellen

Een kaasabonnement

De firma kaas levert verse kaas door de brievenbus bij jou thuis in de vorm van een kaasabonnement. De firma loopt hiermee voorop, omdat het door postbodes wordt rondgebracht in plaats met busjes wordt bezorgd door een bezorgdienst. Het voordeel? De wegen worden minder belast en de klant hoeft er niet voor thuis te blijven. Enige vereiste is dat men een brievenbus moet hebben die voldoet aan de standaard afmetingen van PostNL. Dit betekent dat jouw brievenbus minimaal 3,2 cm hoog en 26,5 cm lang moet zijn. Heb jij zo'n brievenbus? Appeltje eitje dus, want ook jij kunt dan zo kaas bestellen.  

Kaas bestellen online

Vanachter je scherm kaas bestellen is niet iets unieks. Kaas geleverd krijgen door de brievenbus daarentegen wel. Bij de firma kaas wordt de kaas direct bij de boerderij opgehaald, versneden en vers verpakt in een brievenbuspakketje. Ideaal voor de boerenkaasliefhebber met een druk programma of als je niet de deur uit kan of niet langs een winkel.  

“Hoe werkt het?”

kaas bestellen kaasabonnement

Kaasabonnement

Jij kiest je kaas zelf uit en hoe vaak je hem wilt. Kun je niet kiezen of weet je niet welke kaas het beste bij jouw smaak past? Probeer dan het verrassingsabonnement en ontvang iedere keer een andere kaas van een andere boer. Zo ontdek je vanzelf welke kaas jouw voorkeur heeft.  Nadat jij hebt gekozen welke kaas jij wilt bestellen, gaan wij voor je aan de slag. Wij halen jouw kaas op bij de boer, versnijden en verpakken deze en bezorgen de kaas vervolgens via de brievenbus bij jou op de mat. Thuisblijven hoeft dus niet - wel zo makkelijk! En omdat het een kaasabonnement is, heb jij altijd verse boerenkaas in huis en grijp jij nooit mis!  

“Jouw kaas bestellen? Kies uit onze boerenkazen

   

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder

Hoe bewaar je kaas?

Hoe bewaar je kaas? Hoe blijft kaas het langst lekker? Kun je kaas invriezen? En waarom verstuurt de firma kaas haar boerenkaas niet in kaaspapier? In deze blog lees je alles over het bewaren van kaas.

Lees verder

De firma kaas: boerenkaas door de brievenbus

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Kaas eten tijdens je zwangerschap

Welke kaas kun je eten als je zwanger bent? Wat is het verschil tussen fabriekskaas en boerenkaas? En wat is rauwmelkse koemelk? In deze blog leggen wij uit wat de adviezen zijn met betrekking tot boerenkaas als je zwanger bent.

Lees verder

Cum Laude Kaas

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij

Boerenkaas vs Kaas van de Boerderij. Wat is nu eigenlijk het verschil? Zwangere kunnen wel Kaas van de Boerderij eten. Lees hier waarom!

Lees verder

De lekkerste borrel combinaties met kaas

Borrel thuis maken? De firma kaas geeft jou de lekkerste borrel recepten en handige tips om jouw borrel te laten slagen. Eet ze lekker!

Lees verder

Terugblik op 2020

Twintig-twintig… wat een bijzonder jaar. Dat kan ook bijna niet anders met die twee dubbele getallen… Lees hier verder in de blog.

Lees verder