zo doen wij dat

Een vers stuk boerenkaas, bij jou in de bus, elke keer weer. Lekker makkelijk voor jou en je steunt de boer.

kies de boerenkaas die bij jou past

Van jong belegen tot oud, allemaal met een eigen smaak. Wil je een wat krachtigere kaas of juist een milde smaak? Romig en zacht van structuur of graag stevig met zoutkristallen? Er is een kaas voor iedereen.

Met een abonnement bij de firma kaas ontvang je eenmalig, voor elke week of elke twee weken verse boerenkaas bij jou aan huis.
Hoe? Simpel. Kies het type kaas dat bij je past.
Kies je boer. Bestel. Klaar.

kaas bezorgd - hoe werkt het

Verse kaas van de boer

Jouw kaas wordt gemaakt door echte boeren en niet in een fabriek. Elke boer gebruikt zijn eigen authentieke kaasrecept. Een plat stuk wordt speciaal voor jou afgesneden en vacuüm verpakt. Zo kunnen we het naar jou per post versturen. We werken samen met boeren die de aandacht en liefde voor boerenkaas met ons delen.

kaas bezorgd - hoe werkt het

direct van de boer bij jou op de mat

Elke week gaan wij bij de boerderijen langs en halen we de kaas op. Na het snijden en verpakken, verzenden we de kaas via PostNL, zodat hij dezelfde week in een brievenbusdoos bij jou wordt bezorgd. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven, wel zo handig.

kaas bezorgd - hoe werkt het

jouw abonnement, jouw keuze

Bij ons zit je nergens aan vast: via je online account kun je makkelijk wijzigen of stopzetten. Wil je een keertje overslaan? Zet je abonnement dan op pauze. Heb je zin in iets anders? Dan kun je jouw keuze zelf via de website aanpassen. Lukt dit niet, dan helpt onze klantenservice je verder.

kaas bezorgd - hoe werkt het 4
kaas bezorgd - hoe werkt het
kaas bezorgd - hoe werkt het
kaas bezorgd - hoe werkt het 6

ik wil ook echte boerenkaas op de deurmat!

Onze boerenkazen

Veelgestelde vragen

Wij werken met abonnementen. Waarom? Omdat onze boeren daar blij van worden. Dan weten ze namelijk hoeveel kaas ze moeten maken en dit geeft zekerheid van een stabiel inkomen.

Een firma kaas abonnement kun je altijd pauzeren of stopzetten*. Wil je een keer wat anders proberen? Wissel dan gemakkelijk van boer, kaas of frequentie. Stuur ons een mailtje met je wensen en we maken het voor je in orde ([email protected]). Alle wijzigingen die uiterlijk donderdag aan ons zijn doorgegeven, nemen we meteen mee voor de levering van de week erna.

*met uitzondering van speciale acties

Op donderdag bezorgen wij doorgaans de kaas bij jou thuis, via Post.NL.

Dit doen we in een speciale brievenbus doos. Handig, want dan hoef je dus niet thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

We bezorgen je kaas in een kartonnen doosje, rechtstreeks door de brievenbus. Je brievenbus moet hiervoor minimaal 3,2 cm hoog en 26,5 cm lang zijn. Dit zijn de standaardmaten van een brievenbus.

Je ontvangt een plat stuk kaas waar je mooie plakken van kunt snijden, of blokjes, net wat je wilt. We verpakken onze kazen vacuüm, zo blijven ze tijdens de verzending het lekkerst. Thuis graag je kaas meteen in de ijskast doen, dat is de beste plek om je kaas te bewaren.

Onze kazen worden met zorg gesneden en gekoeld gevacumeerd. Daardoor zijn ze goed bestand tegen verschillende temperaturen. Bij erg warm weer (boven de 25 graden) zullen we besluiten om de bezorging ofwel (enkele) dag(en) op te schuiven, ofwel in die week geen kaas te leveren. We kunnen de kwaliteit dan simpelweg niet waarborgen. Uiteraard brengen we je daarvan op tijd op de hoogte en zullen we het aankoopbedrag terugstorten wanneer we besluiten niet te bezorgen.