EK borrelpakket

EK borrelpakket met gratis EKaasplank

Het EK 2020 of 2021. Zoals iedereen weet is het EK voetbal vorig jaar uitgesteld, maar gaat het dit jaar wel door! Alle poulewedstrijden worden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld, lekker in ons eigen landje dus! Net als heel Nederland kleurt de firma kaas ook ORANJE. Met de speciale EK-actie van de firma kaas haal jij het EK in huis!   Bij elke borrelbox die je besteld krijg je gratis een unieke EKaasplank oftewel een EK borrelpakket! Kijk met je vrienden naar het EK, zorg voor een lekkere borrelplank en schreeuw de leeuwen naar de finale! De meest voorkomende uitslag van Oranje op een EK is 0-0. Extra reden om ze extra toe te juichen!

Bestel je EK borrelpakket

Want zoals wij zeggen 'Scoren doe je met een bal en snacken doe je met EKaas' ek 2020 actie gratis ekkaasplank Op welke dagen heb je het borrelpakket nodig? Om je te helpen hebben wij de route van ons oranje alvast voor je in kaart gebracht!

Groepsfase

  • Zondag 13 juni om 21:00 moeten we tegen Oekraïne
  • Donderdag 17 juni om 21:00 moeten we tegen Oostenrijk
  • Maandag 21 juni om 18:00 moeten we tegen Noord-Macedonië

Knock-out fase

(als we eerste in de groep worden):
  • Zondag 27 juni om 18:00 spelen we de Achtste Finales
  • Zaterdag 3 juli om 18:00 spelen we de Kwartfinales
  • Woensdag 7 juli om 21:00 spelen we de Halve Finale
  • Zondag 11 juli om 21:00 spelen we de Finale
Met een beetje geluk kun je dus 7 keer borrelen op je gratis EKaasplank. Bestel je EK borrelpakket hier! 

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder