EK borrelpakket

EK borrelpakket met gratis EKaasplank

Het EK 2020 of 2021. Zoals iedereen weet is het EK voetbal vorig jaar uitgesteld, maar gaat het dit jaar wel door! Alle poulewedstrijden worden in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld, lekker in ons eigen landje dus! Net als heel Nederland kleurt de firma kaas ook ORANJE. Met de speciale EK-actie van de firma kaas haal jij het EK in huis!   Bij elke borrelbox die je besteld krijg je gratis een unieke EKaasplank oftewel een EK borrelpakket! Kijk met je vrienden naar het EK, zorg voor een lekkere borrelplank en schreeuw de leeuwen naar de finale! De meest voorkomende uitslag van Oranje op een EK is 0-0. Extra reden om ze extra toe te juichen!

Bestel je EK borrelpakket

Want zoals wij zeggen 'Scoren doe je met een bal en snacken doe je met EKaas' ek 2020 actie gratis ekkaasplank Op welke dagen heb je het borrelpakket nodig? Om je te helpen hebben wij de route van ons oranje alvast voor je in kaart gebracht!

Groepsfase

  • Zondag 13 juni om 21:00 moeten we tegen Oekraïne
  • Donderdag 17 juni om 21:00 moeten we tegen Oostenrijk
  • Maandag 21 juni om 18:00 moeten we tegen Noord-Macedonië

Knock-out fase

(als we eerste in de groep worden):
  • Zondag 27 juni om 18:00 spelen we de Achtste Finales
  • Zaterdag 3 juli om 18:00 spelen we de Kwartfinales
  • Woensdag 7 juli om 21:00 spelen we de Halve Finale
  • Zondag 11 juli om 21:00 spelen we de Finale
Met een beetje geluk kun je dus 7 keer borrelen op je gratis EKaasplank. Bestel je EK borrelpakket hier! 

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Mijn account

De vernieuwde mijn account van de firma kaas is live. Beheer je abonnement zelf en ervaar het gemak van een kaasabonnement.

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder

Weidevogels en onze boeren

De weidevogels en de boeren in Nederland hebben vaak een ding met elkaar gemeen: ze huizen allebei in de omgeving van de weides. 

Lees verder

Eén (boeren)zwaluw maakt nog geen zomer

Wat is weidevogelbeheer en hoe gaat het met onze weidevogels? Lees onze blog en kijk welke boeren zich inzetten voor de weidevogels!

Lees verder

De koeien gaan naar buiten!

De koeien gaan naar buiten. Dit is een dag waar iedere boer ieder voorjaar weer naar uit kijkt. De koeien trouwens ook. Lees hier alles over dit bijzondere moment!

Lees verder

Wat is graskaas?

Graskaas - Wat is graskaas precies? Iedereen lijkt het er over te hebben in het voorjaar, want graskaas is er ook alleen in het voorjaar. Hieronder wordt uitgelegd wat graskaas is.

Lees verder

Kaasbrood in plaats van Paasbrood?

Zelf Kaasbrood maken? Wat een goed idee! Omdat Pasen twee dagen duurt hebben wij een recept voor jou dat je de hele Pasen kan eten! Zoals bij het ontbijt, brunch, lunch, hartig tussendoortje of lekker als broodje bij de soep. Lees gauw verder!

Lees verder