December borrelboxen: Kaas, Olijck worst en Neleman wijnen & cava

December staat in het teken van samen genieten. Vrienden, familie, collega’s, verre vrienden of goede buren. We zoeken elkaar op om samen te genieten. Daarom heeft firma kaas de handen in een geslagen met Olijck Charcuterie en Neleman Wijnen. Want een combinatie van deze Nederlandse delicatessen is pas echt feest: worst, wijn en natuurlijk boerenkaas.

In één borrelpakket

Vanaf nu online verkrijgbaar in één pakket: worst, wijn en boerenkaas. Gedroogde worst van Olijck Charcuterie, mooie wijn van Neleman Wijnen en smaakvolle boerenkaas van de boeren van de firma kaas. Er zijn vier verschillende borrelboxen met zorg samengesteld op basis van de perfecte smaakcombinatie. Leuk om cadeau te geven (mét gratis cadeaukaartje*) of om heerlijk zelf van te genieten.

De borrelbox goed gerijpt

In deze borrelbox vind je de overheerlijke smaak van hartig en sappig. Het duo goed gerijpte kazen van de firma kaas vormt een heerlijke pittige tegenhanger op deze sappige rode wijn met zachte tannines. En de worst? Die zorgt voor de hartige toon in deze gerijpte borrelbox.

De borrelbox goed gerijpt bevat: ​​
 • 2 stukken boerenkaas: belegen en oud (±240 grams per stuk)
 • 1 verpakking Olijck Kaas Klaasjes - gedroogde worst met kaas van de firma (150 gram)
 • 1 fles Neleman Nucli Tinto Organic (75cl)
borrelbox goed gerijpt bestel nu borrelbox goed gerijpt

Borrelbox groots genieten

Deze borrelbox staat in het teken van de winter. De warme kruidige tonen van de kruidenkaas worden perfect omarmd door deze krachtige rode wijn. De wijn bevat een hint van mint en eucalyptus, die goed met de kruiden van de kruidenkaas matcht. De volle belegen kaas houdt deze stevige wijn goed in. Temperatuur tip: haal de worst en kaas ongeveer een uur van tevoren uit de koelkast en serveer deze op kamertemperatuur voor de fijnste smaak. En voor de wijn? Koel deze licht tot ongeveer 16 graden. Zo is deze op zijn best!

De borrelbox groots genieten bevat: ​​
 • 2 stukken boerenkaas: belegen en italiaanse kruiden (±240 gram per stuk)
 • 1 verpakking Olijck Kaas Klaasjes - gedroogde worst met kaas van de firma (150 gram)
 • 1 fles Neleman Just Fucking Good Wine Red Organic (75 cl)
borrelbox groots genieten bestel nu borrelbox groots genieten

Borrrelbox fris & fruitig

Deze borrelbox laat je de frisse smaken van het spectrum proeven. De frisse aroma's en zuren van sauvignon blanc zijn een perfecte combinatie met de het romige en licht ziltige van de kazen. De zuren worden goed gebalanceerd, zodat er een zacht, filmend gevoel in je mond ontstaat. Echt genieten dus!

De borrelbox fris & fruitig bevat:
 • 2 stukken boerenkaas: jong belegen en belegen (±240 gram per stuk)
 • 1 zak Olijcke Kaas Klaasjes - gedroogde worst met kaas van de firma (150 gram)
 • 1 fles Neleman 50 Reasons Sauvignon Blanc Organic (75 cl)
borrelbox fris en fruitig bestel nu borrelbox fris & fruitig

Borrelbox bubble trouble

Deze borrelbox is het feestnummer, want niets is zo feestelijk als een fles bubbels! Bubbels zijn een perfecte combinatie met boerenkaas. Het ziltige en romige van de kazen hecht zich aan de bubbels, waardoor een ware smaakexplosie ontstaat. Het lichte zoetje in de bubbel brengt de hartigheid van de kaas ook nog eens heerlijk in balans.

De Bubble Trouble box bestaat uit:
 • 2 stukken boerenkaas: jong belegen en oud (±240 gram per stuk)
 • 1 verpakking Olijck Kaas Klaasjes - gedroogde worst met kaas van de firma (150 gram)
 • 1 fles Neleman Cava Seco Organic (75 cl)
borrelbox bubble trouble bestel nu borrelbox Bubble Trouble

Bestellen maar in onze kaasshop

De borrelboxen zijn een tijdelijke oplage en tijdelijk beschikbaar, zolang de voorraad strekt.
Dus waar wacht je nog op? Haal een borrelbox in huis of geef er één cadeau voor het ultieme borrelmoment. En bestel je de borrelbox voor 17:00 uur? Dan wordt ‘ie de volgende dag al thuis bezorgd.

Bekijk al onze borrelboxen

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Kaasvlinders met truffelkaas

Dit najaar hebben wij, de firma kaas, twee seizoenstoppers: boeren bieslook/knoflook-kaas en truffelkaas. Naast dat wij veel enthousiaste reactie hebben ontvangen van onze klanten kwamen er ook reacties binnen met de vraag: kun je ook koken met de truffelkaas? Dat vertellen we je in deze blog. Kaasvlinders met truffelkaas, de ingrediënten De firma kaas heeft nu een heerlijk recept voor […]

Lees verder

Echte Hollandse truffelkaas, een heuse specialiteit!

Truffel is populairder dan ooit. De lekkerste boeren truffelkaas koop je natuurlijk bij de firma kaas. Lees meer over het zwarte goud in dit blog!

Lees verder

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

Abonnee? Vanaf nu 2 kazen in 1 doos!

De vernieuwde mijn account van de firma kaas is live. Beheer je abonnement zelf en ervaar het gemak van een kaasabonnement.

Lees verder