.

uniek kaasabonnement      •      gratis thuisbezorgd      •      brievenbuspakket      •      steun de lokale boer      •      vrij opzegbaar

Corona proof boerenkaas van de lokale boer thuis geleverd

Corona proof bij jou thuis geleverd via de post

Boerenkaas van de lokale boer thuis geleverd via de post tijdens corona. Corona proof boerenkaas geleverd bij jou thuis. Met kaas van de firma kaas hoef je de deur niet meer uit voor je wekelijkse portie kaas. De firma kaas levert boerenkaas op abonnementsbasis via de brievenbus. Hoe corona-proof wil je het hebben?

 

De impact aan de ene kant

Nederland kan niet meer om de pandamie heen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor gemak en kwaliteit. Buiten de deur boodschappen doen is niet meer zo aantrekkelijk als dat het vroeger was. Veel mensen werken thuis, zijn niet meer onderweg en hebben dus niet meer het dagelijkse of wekelijkse ritje naar de supermarkt of de speciaalwinkel. 

 

De impact aan de andere kant

Een ander deel kiest in deze tijd juist voor lokale versproducten, maar omdat we minder onderweg zijn en niet meer op de boerenland-weggetjes rijden missen de boeren omzet van deze klanten en de klanten missen de lokale versproducten.

 

De oplossing voor de kaasfan en de kaasboer

De firma kaas speelt hier handig op in door ambachtelijk geproduceerde boerenkaas af te nemen bij de lokale boeren. De firma kaas betaalt een significant hogere prijs per kilo, biedt de boerenkaas aan een breder publiek en levert het als een brievenbuspakket bij de klant. Door het wegnemen van overbodige schakels uit de keten, ontstaat er een win-win voor de boer en voor de klant.

 

Wil jij boerenkaas door de brievenbus ontvangen?

Ontdek onze boerenkazen en kies de kaas die bij jou past. Zo ervaar jij het gemak van echte boerenkaas door de brievenbus en steun je de lokale boer.

corona proof door de brievenbus

Brievenbuskaas in De Volkskrant

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees meer
Proefnotities kaas

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees meer
NHradio interview

NHradio interview

NHradio – Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees meer
Keto voor Beginners

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees meer
Rauwmelkse kaas

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees meer
Nachos maken

Nachos maken

Mis je ook zo het borrelen buiten de deur? Het terrashoppen? De gezelligheid van de bar? Nou, wij begrijpen heel goed hoe dit is. Daarom deze keer in de blog: zelf nachos maken.

Lees meer

 

een greep uit onze boerenkazen

 

Boerenkaas de firma kaas

Jong belegen

van boerderij de Twee Hoeven

boerenkaas de firma kaas

Oude kaas

van boerderij Witte Welle

boerenkaas de firma kaas

Belegen

van boerderij Koopman

dit zeggen onze klanten!

Heerlijke echte kaas!

★★★☆☆  Nanny, Amstelveen

Uitstekende en zeer vriendelijke service. Super handig zo door de brievenbus. En die smaak: wauw!!

Wederom positief verrast

★★★★★  Jos, Nieuwegein

De 2e zending kaas ontvangen. Zo anders dan uit de supermarkt. Wat een cool concept!

Jeetje wat een smaak!

★★★★☆  Loes, IJsselstein

De oude kaas van de Witte Welle. Overheerlijk! Super lekkere kaas en je weet waar die vandaan komt. Gaaf!

© copyright 2019 - 2020 de firma kaas | alle rechten voorbehouden | privacy policy - algemene voorwaarden
kvk 71109560 | adres: johan huizingalaan 763a, 1066 vh amsterdam