Brievenbusabonnement

Het jaar 2020 - een jaar dat de boeken in zal gaan als onvergetelijk. Het inmiddels bekende virus heeft ons kleine kikkerlandje flink in de houtgreep en effect op iedere branche. Iedereen verplaatst zich minimaal, bezoekt geen andere dorpen en steden meer en organiseert geen dagjes weg. Hierdoor hebben veel ondernemers, maar ook consumenten het lastig. Gelukkig is er voor deze consumenten een fijn alternatief voor de twee basisbehoeften van de gemiddelde Nederlander - precies, voor koffie en kaas alleen dan in de vorm van een brievenbusabonnement.  

Brievenbuskoffie 

Want naast dat kwaliteitsproducten ieder mens doet stralen bij alleen al het eerste hapje of slokje is het tegenwoordig mogelijk om deze fijne producten thuis te laten bezorgen door de brievenbus of op abonnementsbasis. Roast bezorgt als sinds 2012 maandelijks lokaal vers gebrande koffie bij haar klanten thuis in de vorm van een brievenbusabonnement. Doordat de kleine branderijen waar Roast mee samenwerkt hun koffie direct bij de koffieboeren haalt, komen er geen overbodige schakels voor in hun koffieketen. Wel zo eerlijk.     brievenbusabonnement

Roast koffie

Bij Roast staan gemak, eerlijk en variatie centraal verpakt als brievenbusabonnement.   Gemak: er is een assortiment bestaande uit verschillende variaties in koffie die aangeboden wordt in brievenbusdozen en zo bij de mensen op de mat bezorgd wordt.     Eerlijk: De branders waar Roast mee samenwerkt halen de koffie direct van de koffieboeren  waardoor het voor de eindgebruiker inzichtelijk is waar de koffie vandaan komt. Doordat Roast geen gebruik maakt van overbodige schakels in haar koffieketen is er sprake van volledige transparantie en dat is, opnieuw, wel zo eerlijk.     Variatie: Roast biedt verschillende koffie voor de kleine en normale drinker. Doordat zij de afgelopen 8 jaar samenwerkten met 99 verschillende kwaliteitsbranderijen ontvangt de eindgebruiker elke maand koffie van drie verschillende koffiebranderijen die speciaal voor jou geselecteerd zijn.     brievenbusabonnement  

"producten die je dagelijks gebruikt bezorgt op basis van een brievenbusabonnement"

 

Brievenbuskaas

Roast en de firma kaas halen beiden hun product direct van de bron en bezorgen het bij de eindgebruiker thuis via de brievenbus, vers op de mat. Voor de brievenbuskaas gaat het bij de firma kaas om boerenkaas. Echte boerenkaas direct van de boer en gemaakt van verse rauwe melk. Door deze rauwe melk geeft elke boer zijn kaas een unieke smaak mee.  Bij de firma kaas is er keuze uit jong belegen, belegen of oude boerenkaas. Je kunt een abonnement nemen op één rijping, maar ook op een wisseling van rijping. Daarnaast kun je ook nog eens switchen tussen verschillende boeren. Doordat er één schakel tussenuit is (de winkels), krijgen de boeren ook nog eens beter betaald. Geen overbodige schakels in de boerenkaasketen. Net zoals bij Roast, wel zo eerlijk!  

Wat is jouw excuus?

Het wordt steeds makkelijker en comfortabeler om aan eerlijke, lokale en verse producten te komen. Juist omdat het zo eenvoudig, laagdrempelig en transparant is kiezen steeds meer mensen voor kwaliteit in de vorm van een brievenbusabonnement. Kies ook voor eerlijke lokale producten en ontdek jouw favoriete Roast koffie en boerenkaas van de firma kaas door ze thuis te laten bezorgen via de brievenbus bij jou op de mat.     brievenbusabonnement.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Verse kaas rechtstreeks van de boer

De firma kaas haalt de kaas direct op bij de boer. Dit wordt iedere week gedaan zodat de kaas vers kan worden geleverd aan onze klanten. De kaas wordt gesneden en in diep gevacumeerd, zodat de kaas vers blijft. Lees hier meer over onze boeren!

Lees verder

Kaas bestellen

De firma kaas levert verse kaas door de brievenbus bij jou thuis. De firma loopt hiermee voorop, omdat het door postbodes wordt rondgebracht in plaats met busjes wordt bezorgd door een bezorgdienst. Het voordeel? Je leest 't hier!

Lees verder

PostNL bezorgtijden

Het is december. Een maand van feestdagen met veel pakketjes en cadeautjes. Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar PostNL heeft het ontzettend druk, en dus ook met onze brievenbuspakketjes. Dit heeft invloed op de PostNL bezorgtijden.

Lees verder

Kleurplaat

De firma kaas presenteert een kleurwedstrijd voor jong en oud. Met de aangekondigde nieuwe maatregelen komt voor velen de kerstvakantie iets eerder dan gepland. Daarom organiseert de firma kaas een kleurwedstrijd met leuke cheesy prijzen.

Lees verder

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Wat is het verschil tussen de Hollandse kaassoorten?

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaasfondue met boerenkaas

Kaasfondue met boerenkaas, dat is pas lekker. Benieuwd naar het recept? Je vindt het kaasfondue recept hier!

Lees verder

Hoe kan je kaas bewaren?

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder