Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart.

Boerenkaas uit het Groene Hart

Het Groene Hart – boerenkaas direct van de boer, door de brievenbus op de mat. Iedereen kan een abonnement nemen op verse boerenkaas uit het Groene Hart. Gemakkelijk, gezond en lekker. Zo steun je de boeren en blijft eeuwenoude ambacht in stand. De firma kaas werkt op dit moment samen met vijf boeren. Uit het Groene Hart zijn dat Claudia en Wijnand van boerderij De Witte Welle en Willemijn en Niek van boerderij De Twee Hoeven. De firma kaas betaalt de boeren 1,50 euro meer dan de marktprijs, zodat ook zij eraan verdienen. de witte welle groene hart

Wat kost boerenkaas door de brievenbus?

Een stuk boerenkaas bij de firma kaas kost tussen de 8 en 10 euro voor ongeveer 500 gram. Dat is inclusief verzendkosten en een nieuwsbrief over de boer, het boerenleven, boerenkaas, kaasweetjes en recepten met kaas. De klant weet wie de kaas heeft gemaakt en kan allerlei extra informatie vinden op de website.  

Hoe werkt het?

De firma kaas biedt een breed assortiment aan boerenkaas.an jong belegen tot oude boerenkaas - iedere kaas heeft een eigen smaak. De klant kiest zijn favoriete uit of laat zich elke keer verrassen met het verrassingsabonnement. Of je nu elke week boerenkaas door de bus wilt ontvangen of één keer in de twee weken, het kan beide bij de firma kaas. En ga je op vakantie of komt het even niet uit? Dan kan het abonnement eenvoudig worden gepauzeerd. de twee hoeven groene hart

De kaas komt door de brievenbus?

Precies, zo hoeft de klant niet thuis te blijven om het pakketje aan te nemen. De postbode van PostNL bezorgt de kaas tegelijk met de andere post en door heel Nederland. Zo kan iedereen genieten van de heerlijke verse boerenkaas uit het Groene Hart die op traditionele wijze is gemaakt.

Smelt de kaas niet in de zomer?

Nee, de kaas smelt niet in de zomer. De kaas is verpakt in vacuüm en is op die manier goed beschermd. De verpakking zorgt ervoor dat het stuk verpakte kaas drie dagen kan worden bewaard bij een temperatuur van 25 graden Celsius. De firma kaas weet waarover ze praten, want ze doen dit nu al bijna twee jaar en hebben tevreden klanten. En bij extreme warmte wordt de de bezorging enkele dagen verschoven of er wordt die week niet geleverd. Uiteraard wordt de klant hierover geïnformeerd en krijgt ‘ie zijn geld dan terug. "Lees hier meer over de houdbaarheid van onze brievenbuskaas"

En wat als de hond trek heeft in brievenbuskaas?

De kaas is vacuüm verpakt en wordt in een kartonnen doos geleverd. De firma kaas denkt dat de kaas op deze manier voldoende beschermd is tegen honden kaasliefhebbers ;-).   Klik hier als je het hele artikel van het Algemeen Dagblad wilt lezen.   de twee hoeven groene hart  

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past. Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder

Weidevogels en onze boeren

De weidevogels en de boeren in Nederland hebben vaak een ding met elkaar gemeen: ze huizen allebei in de omgeving van de weides. 

Lees verder

Eén (boeren)zwaluw maakt nog geen zomer

Wat is weidevogelbeheer en hoe gaat het met onze weidevogels? Lees onze blog en kijk welke boeren zich inzetten voor de weidevogels!

Lees verder

De koeien gaan naar buiten!

De koeien gaan naar buiten. Dit is een dag waar iedere boer ieder voorjaar weer naar uit kijkt. De koeien trouwens ook. Lees hier alles over dit bijzondere moment!

Lees verder

Wat is graskaas?

Graskaas - Wat is graskaas precies? Iedereen lijkt het er over te hebben in het voorjaar, want graskaas is er ook alleen in het voorjaar. Hieronder wordt uitgelegd wat graskaas is.

Lees verder

Kaasbrood in plaats van Paasbrood?

Zelf Kaasbrood maken? Wat een goed idee! Omdat Pasen twee dagen duurt hebben wij een recept voor jou dat je de hele Pasen kan eten! Zoals bij het ontbijt, brunch, lunch, hartig tussendoortje of lekker als broodje bij de soep. Lees gauw verder!

Lees verder

Stolwijker kaas kopen kan nu ook online

Stolwijker kaas van de boerderij nu ook te koop bij de firma kaas. Wat maak Stolwijker kaas zo uniek? Lees het hier!

Lees verder

Koeiendans

De lente begint, tijd voor de koeiendans! Lees onze blog en kom meer te weten over de lente, graskaas en de koeiendans.

Lees verder