Boerenkaas uit het Groene Hart

11/12/2020

Boerenkaas uit het Groene Hart 

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart.  

Boerenkaas uit het Groene Hart

Het Groene Hart – boerenkaas direct van de boer, door de brievenbus op de mat. Iedereen kan een abonnement nemen op verse boerenkaas uit het Groene Hart. Gemakkelijk, gezond en lekker. Zo steun je de boeren en blijft eeuwenoude ambacht in stand.  

Welke boeren doen mee?

De firma kaas werkt op dit moment samen met vijf boeren. Uit het Groene Hart zijn dat Claudia en Wijnand van boerderij De Witte Welle en Willemijn en Niek van boerderij De Twee Hoeven. De firma kaas betaalt de boeren 1,50 euro meer dan de marktprijs, zodat ook zij eraan verdienen. de witte welle groene hart

Wat kost boerenkaas door de brievenbus?

Een stuk boerenkaas bij de firma kaas kost tussen de 8 en 10 euro voor ongeveer 500 gram. Dat is inclusief verzendkosten en een nieuwsbrief over de boer, het boerenleven, boerenkaas, kaasweetjes en recepten met kaas. De klant weet wie de kaas heeft gemaakt en kan allerlei extra informatie vinden op de website.  

"Hoe werkt het?"

 

Hoe werkt het?

De firma kaas biedt een breed assortiment aan boerenkaas.an jong belegen tot oude boerenkaas - iedere kaas heeft een eigen smaak. De klant kiest zijn favoriete boerenkaas uit of laat zich elke keer verrassen met het verrassingsabonnement. Of je nu elke week boerenkaas door de bus wilt ontvangen of één keer in de twee weken, het kan beide bij de firma kaas. En ga je op vakantie of komt het even niet uit? Dan kan het abonnement eenvoudig worden gepauzeerd. de twee hoeven groene hart

De kaas komt door de brievenbus?

Precies, zo hoeft de klant niet thuis te blijven om het pakketje aan te nemen. De postbode van PostNL bezorgt de kaas tegelijk met de andere post en door heel Nederland. Zo kan iedereen genieten van de heerlijke verse boerenkaas uit het Groene Hart die op traditionele wijze is gemaakt.  

Smelt de kaas niet in de zomer?

Nee, de kaas smelt niet in de zomer. De kaas is verpakt in vacuüm en is op die manier goed beschermd. De verpakking zorgt ervoor dat het stuk verpakte kaas drie dagen kan worden bewaard bij een temperatuur van 25 graden Celsius. De firma kaas weet waarover ze praten, want ze doen dit nu al bijna twee jaar en hebben tevreden klanten. En bij extreme warmte wordt de de bezorging enkele dagen verschoven of er wordt die week niet geleverd. Uiteraard wordt de klant hierover geïnformeerd en krijgt ‘ie zijn geld dan terug.  "Lees hier meer over de houdbaarheid van onze brievenbuskaas"  

En wat als de hond trek heeft in brievenbuskaas?

De kaas is vacuüm verpakt en wordt in een kartonnen doos geleverd. De firma kaas denkt dat de kaas op deze manier voldoende beschermd is tegen honden kaasliefhebbers ;-).   Klik hier als je het hele artikel van het Algemeen Dagblad wilt lezen.   de twee hoeven groene hart  

ONTVANG JIJ AL BOERENKAAS OP DE MAT?

Ga naar onze boerenkazen pagina en ontdek welke boerenkaas bij jou past. Weet je niet welke boerenkaas jij lekker vindt? Kies dan voor ons verrassingsabonnement en ontvang elke keer een andere kaas van een andere boer. Zo kom jij er vanzelf achter welke kaas jij het lekkerst vindt.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Boerenkaas uit het Groene Hart

De firma kaas in het Algemeen Dagblad over boerenkaas door de brievenbus van boeren uit het Groene Hart. Lees hier het hele artikel.

Lees verder

Kaassoorten

Bij de firma kaas hebben we op dit moment drie kaassoorten in het assortiment, namelijk: jong belegen, belegen en oude boerenkaas. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van deze drie verschillende rijpingen?

Lees verder

Kaas bewaren

De firma kaas verstuurt kaas door de brievenbus verpakt in vacuüm in een brievenbusdoosje. Dit is voor bescherming tegen bijvoorbeeld vallen en stoten, maar ook tegen bacteriën, nattigheid en viezigheid van buitenaf. Maar hoe zit dat eigenlijk met het bewaren van kaas en de houdbaarheid? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

BNR Radio en de firma kaas

Onze kaasbaas op BNR Radio bij Zakendoen in de pitch. De firma kaas wordt gepitcht en vragen beantwoordt. Lees en luister het hier.

Lees verder

Brievenbuskaas in De Volkskrant

De firma kaas staat in De Volkskrant in de rubriek De Volkskeuken van Loethe Olthuis: Boerenkaassalade met bleekselderij, walnoten, appel en brievenbuskaas.

Lees verder

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees verder

NHradio interview

NHradio - Wie is de vroege vogel van de dag? Want Noord-Holland ontwaakt natuurlijk! De bakker, de bloemist, de krantenbezorger, de timmerman… iedereen mag weer aan de slag. Lees hier het interview met kaasbaas Wouter Swolfs van de firma kaas.

Lees verder

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees verder

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle