Boerenkaas thuis bezorgd

De firma kaas bezorgt boerenkaas thuis

Amsterdam – De firma kaas bezorgt boerenkaas van de lokale boer bij mensen thuis via post tijdens corona Deze week werd een bericht gepubliceerd over de firma kaas: thuisblijven en thuiswerken in combinatie met de firma kaas.  

Wat is de firma kaas?

De firma kaas verstuurt echte boerenkaas via de brievenbus. Dat doen zij al sinds 2018. De firma kaas steunt de lokale boer door een betere prijs voor hun boerenkaas te betalen. De boer staat centraal. De boerenkaas komt direct van de boerderij, vers gesneden, in vacuüm en via de postbode tweewekelijks een stuk boerenkaas geleverd op de mat. Een goed voorbeeld van lokaal en eerlijk. boerenkaas thuis

Trotse boeren

De firma kaas haalt enkele schakels uit de supply chain. Er rijden bijvoorbeeld geen busjes voor het product op straat. De boeren van de firma laten het boerenleven zien zoals het is. De trotse boeren vertellen met passie over hun werk, het boerenleven en over de firma kaas. De firma zorgt ervoor dat er meer afzet wordt gecreëerd door de kazen aan een breder publiek aan te bieden. Het grotere bereik biedt de boeren meer zekerheid en de firma kaas betaalt de boeren gemiddeld per kilo €1,50 meer dan de standaard boerenkaasnotering. boerenkaas thuis

Kaasbaas

De kaasbaas Wouter Swolfs kijkt positief naar de toekomst: “boerenkaas thuis bezorgd, wie wil dat nou niet?” Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past. Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder