Amsterdam – Boerenkaas in Het Parool

Amsterdam – Onze boerenkaas in Het Parool

Het Parool schrijft over hoe de firma kaas wekelijks een stuk boerenkaas verstuurd naar haar abonnees. De firma kaas stuurt geabonneerde Amsterdammers wekelijks een stuk boerenkaas toe. En natuurlijk naar de rest van Nederland. Kaasbaas Wouter Swolfs neemt het woord:  

Eet u veel kaas?

Op de vraag eet u veel kaas is dan ook maar één antwoord mogelijk. “Nou en of”. De kaasbaas heeft een ijskast vol staan met allemaal stukken kaas om te proeven. En uiteraard wordt er elke dag een boterham met boerenkaas gegeten.

Boerenkaas op de mat

De firma kaas levert echte boerenkaas bij haar abonnees op de mat. Waarom echte boerenkaas? Omdat de firma kaas de boeren meer betalen per kilo dan andere afnemers. De boeren vinden het mooi dat de firma kaas hun producten onder de aandacht brengen met hun naam en toenaam. Op deze manier wordt lokale boerenkaas toegankelijk voor iedereen met een brievenbus, zoals in de stad Amsterdam. Klanten van de firma kaas kunnen kiezen voor variabele abonnementen. Zo is er een wekelijks, of twee wekelijks abonnement en kan er gekozen worden voor jong belegen-, belegen- of oude boerenkaas. oude kaas van schaik  

Wat de favoriete boerenkaas is van de kaasbaas?

Dat is belegen kaas van boerderij Van Schaik uit Stellendam. De koeien eten gras van een jonge zeeklei bodem. De zilte smaak van de zee proef je terug in de kaas.

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past. Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder. parool kaasbaas

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder