BNR Radio en de firma kaas

BNR Radio en de firma kaas

Amsterdam - 4 december 2020 || De firma kaas was bij BNR Zakendoen op BNR Radio. Kaasbaas Wouter Swolfs kreeg het vuur voor zijn schenen geworpen door Peter van Meersbergen. bnr radio de firma kaas

Op de radio bij BNR Zakendoen

BNR Zakendoen is het zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio. BNR Zakendoen wordt gepresenteerd door Thomas van Zijl. Iedere vrijdagmiddag presenteert hij De Pitch waarin twee start-ups de kans krijgen om zichzelf te presenteren in een pitch van 1 minuut. Dit gebeurd live. Na de pitch start het pas echt, want Peter van Meersbergen start zijn vragenronde om meer te weten over het concept.  
“wij staan voor zo veel mogelijk mensen via onze unieke kaas as a service te laten genieten van de smaak van èchte boerenkaas”
   

De firma kaas de Pitch Q&A

De kaasbaas beantwoordt vragen, zoals wat je moet doen als de brievenbus naast de verwarming hangt, wat het verschil is tussen supermarktkaas en boerenkaas is. Maar ook over de customer life time value en over de investeringswens van de firma kaas.   Benieuwd naar het hele interview van BNR Radio en de firma kaas? Klik dan 'hier'.    

Ontvang jij al boerenkaas op de mat?

Proef de smaak van boerenkaas

Benieuwd naar de smaak van boerenkaas? Bestel dan zelf boerenkaas en ontvang deze thuis geleverd via de post of de pakketdienst. Ga naar onze boerenkazen pagina en kies de boerenkaas die bij jou past. Wil jij meer weten over boerenkaas? Leer alles over boerenkaas en lees hier verder.  

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder