Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Kaasfondue met boerenkaas

Kaasfondue met boerenkaas, dat is pas lekker. Benieuwd naar het recept? Je vindt het kaasfondue recept hier!

Lees verder

Zelf nachos maken met boerenkaas

Mis je ook zo het borrelen buiten de deur? Het terrashoppen? De gezelligheid van de bar? Nou, wij begrijpen heel goed hoe dit is. Daarom deze keer in de blog: zelf nachos maken.

Lees verder

De lekkerste kaasstengels maak je zelf!

Een favoriet op iedere borrel of gewoon lekker als tussendoortje: de kaasstengel. Ze liggen vaak klaar om mee te grijpen in de supermarkt, maar eerlijk is eerlijk – als je ze zelf maakt dan zijn ze nog lekkerder. Puur van smaak met de volle smaak van boerenkaas.

Lees verder

Maak zelf de lekkerste quiches met boerenkaas!

Iedereen houdt van hartige taartjes en waarom zou je dan deze niet maken met boerenkaas? Lees ons recept voor quiches met boerenkaas hier! Wordt een echte kaaskok!

Lees verder

Herfstvakantie en boerenkaasschnitzel

Het is herfstvakantie! En wat is er nou fijner dan samen heerlijk in de keuken te duiken en eens wat nieuws te proberen met echte boerenkaas? Lees gauw verder.

Lees verder

Broodje hamburger lekker met boerenkaas!

Heb jij de barbecue al onder het stof vandaan gehaald? Of staat jouw barbecue het hele jaar door? Agh, wat maakt het uit. Een broodje hamburger kan ook zonder barbecue, maar wel met boerenkaas!

Lees verder

Zelf crostini's maken met boerenkaas, dat is pas lekker!

Crostini’s? Dat klinkt niet Nederlands! Nee, dat klopt! Crostini betekent dun toastje in het Italiaans. Ondanks dat het geen Hollands gerecht is, gaat het waanzinnig goed samen met deze Italiaanse receptuur.

Lees verder

Hoe maak je die lekkere tosti met kaas?

In Nederland is de tosti kaas en tosti ham kaas een favoriet voor de lunch of als tussendoortje. Maar hoe lekker is het als we er een boerenkaas tosti van maken?

Lees verder

De lekkerste paprikasoep met boerenkaas

Deze geroosterde paprikasoep wordt gemaakt van cherrytomaten, zit boordevol heerlijke smaken, vitamines en wordt afgetopt met… Echte boerenkaas! Lees in deze blog verder hoe je deze soep maakt en hieraan onze favoriet, boerenkaas, toevoegt.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle