int(77)

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Kaasstengel recept - zelf kaasstengels maken

Een favoriet op iedere borrel of gewoon lekker als tussendoortje: de kaasstengel. Ze liggen vaak klaar om mee te grijpen in de supermarkt, maar eerlijk is eerlijk – als je ze zelf maakt dan zijn ze nog lekkerder. Puur van smaak met de volle smaak van boerenkaas.

Lees verder

Recept met kaas - Tosti kaas

In Nederland is de tosti kaas en tosti ham kaas een favoriet voor de lunch of als tussendoortje. Maar hoe lekker is het als we er een boerenkaas tosti van maken?

Lees verder

Recept kaasfondue van boerenkaas

Recept kaasfondue van boerenkaas. Heerlijk voor tijdens de feestdagen, maar ook gewoon als je 'n keer wilt koken met boerenkaas. Lees 't hier!

Lees verder

Recept met kaas - boerenkaas quiches

Recept met kaas - boerenkaas quiches. Iedereen houdt van hartige taartjes en waarom zou je dan deze niet maken met boerenkaas? Lees ons recept met kaas hier! Wordt een echte kaaskok!

Lees verder

Recept voor een boerenkaas soufflé

Hoe maak je een boerenkaas soufflé? Wij weten ook wel dat je kaassoufflés zou kan kopen in de supermarkt, maar de kaas die daarin zit komt lang niet in de buurt van de smaak van gesmolten boerenkaas. Dat vonden Niek en Willemijn van boerderij De Twee Hoeven ook.

Lees verder

Herfstvakantie en boerenkaasschnitzel

Het is herfstvakantie! En wat is er nou fijner dan samen heerlijk in de keuken te duiken en eens wat nieuws te proberen met echte boerenkaas? Lees gauw verder.

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle