int(1)

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Proefnotities kaas

Proefnotities. Dit kaartje is puur voor jezelf, zodat je zelf kunt bijhouden welke kaas je lekker vindt. Deze proefnotities zijn een geheugensteuntje voor jou om eens na te denken over de andere boeren in ons assortiment. Misschien wil je die ook wel eens proberen.

Lees verder

Keto voor Beginners

Deze keer gaan we dieper in op boerenkaas en Keto voor Beginners, voor sommige misschien al bekend, maar ook wij leren nog steeds iedere dag steeds meer over boerenkaas. Lees hier verder over keto en boerenkaas!

Lees verder

Rauwmelkse kaas

Rauwe melk is het is het hoofdbestanddeel van rauwmelkse kaas. Wij Nederlanders zijn van oorsprong melkdrinkers, daarom is het ook niet zo gek dat Nederland veel kaas produceert, consumeert en Nederlanders kaaskoppen genoemd worden. Voor het maken van kaas kunnen verschillende soorten melk worden gebruikt . Deze blog gaat over de verschillen in melk en dus in de kaas.

Lees verder

Kaas en wijn

De firma kaas slaat de handen ineen met Jij&Ik Wijn. Niet alleen door de perfecte combinatie, maar vooral omdat we iets gemeen hebben… Namelijk het versturen van kaas en wijn via de brievenbus naar onze klanten. Ideaal om je vrijdagmiddagborrel compleet te maken!

Lees verder

Koolhydraten in kaas

In deze blog wordt het onderwerp koolhydraten in kaas besproken. De firma kaas ontvangt regelmatig vragen over of kaas en boerenkaas wel in een dieet past. Omdat er zoveel verschillende diëten bestaan, wordt er wekelijks een nieuw blog geplaatst met hierin de toelichting van verschillende diëten en boerenkaas.

Lees verder

Wat is graskaas?

Graskaas - Wat is graskaas precies? Iedereen lijkt het er over te hebben in het voorjaar, want graskaas is er ook alleen in het voorjaar. Hieronder wordt uitgelegd wat graskaas is.

Lees verder

Kaas door de brievenbus

Boerenkaas door de brievenbus – de firma kaas is een uniek concept. Kaas thuis geleverd is niet iets uniek, maar kaas ontvangen door de brievenbus is dat wel. Hoe zorgt de firma kaas ervoor dat de kaas goed aankomt bij de klant?

Lees verder

Weerstand en kaas

Weerstand en kaas - de 'r' zit weer in de maand. Dit betekent dat dat het weer grillig en kouder wordt. Maar wat heeft kaas hiermee te maken? 

Lees verder

Say cheese - even lachen!

Say cheese - even lachen! Waarschijnlijk heb je het een fotograaf al zo vaak horen zeggen. Waarom wordt dan 'say cheese' hiervoor gebruikt?

Lees verder

een greep uit onze kazen

kies je kaas

jong

belegen

van boerderij de twee hoeven

belegen

van boerderij koopman

OUDE KAAS

van boerderij witte welle