Abonnee? Vanaf nu 2 kazen in 1 doos!

Vanaf heden maakt de firma kaas een grote stap op het gebied van duurzaamheid: we zijn gestart met het leveren van 2 kazen in 1 doos voor onze abonnementen. Dit betekent dat een abonnee voortaan 2 leveringen tegelijk ontvangt. Past dat wel door je brievenbus? Zeker weten! 2 kazen in 1 doos voor kaasabonneees

WAAROM DEZE AANPASSING?

Door twee kazen in één doos te doen belasten we het milieu minder doordat er minder bewegingen over de weg zijn. Daarnaast wordt er minder karton en papier gebruikt. En deze aanpassing draagt bij aan de efficiëntie van onze processen. Op deze manier kunnen wij onze boeren een eerlijke prijs voor hun kaas blijven bieden. Dit is tenslotte één van de kernwaarden van de firma kaas. De voordelen op een rijtje:
  • Minder verpakkingsmateriaal - duurzaam
  • Minder bewegingen in transport - beter voor het milieu
  • Twee kazen in één doos - nog meer gemak
  • Verbeterde processen om de boeren te kunnen blijven steunen - blije boeren

WAT BETEKENT DIT VOOR ONZE ABONNEMENTEN?

Binnen het kaasabonnement van de firma kaas verandert de bezorg- en betaalfrequentie:
  • Heb je een wekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 2 weken een pakket met 2 kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 2 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een tweewekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 4 weken een pakket met 2 kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 4 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een driewekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 6 weken een pakket met twee kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 6 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een vierwekelijks abonnement, dan verandert er niets.
Het vernieuwde leveringsschema vinden abonnees in hun Mijn Account-omgeving. Hier kun je ook nog steeds je abonnement aanpassen of pauzeren. Vakantieplannen? Geef dit dan zo snel mogelijk door, zodat je na je vakantie weer gelijk kunt genieten van echte boerenkaas. Hoe je dit doet, kun je hier lezen.

VEELGESTEDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Verandering levert natuurlijk vragen op. We hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden alvast klaar gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Mijn account

De vernieuwde mijn account van de firma kaas is live. Beheer je abonnement zelf en ervaar het gemak van een kaasabonnement.

Lees verder

Borrelplank maken doe je zelf

Een borrelplanken maken doe je zelf. Borrelgemak voor thuis - lekker. Hoe? Klik. Kies. Bestel. En het wordt ook nog thuis geleverd!

Lees verder

Puur lokaal goud: boerenkaas

In de Analyse van het Algemeen Dagblad over onze boeren en ‘Puur lokaal goud’: boerenkaas. Lees het artikel hier!

Lees verder

Weidevogels en onze boeren

De weidevogels en de boeren in Nederland hebben vaak een ding met elkaar gemeen: ze huizen allebei in de omgeving van de weides. 

Lees verder

Eén (boeren)zwaluw maakt nog geen zomer

Wat is weidevogelbeheer en hoe gaat het met onze weidevogels? Lees onze blog en kijk welke boeren zich inzetten voor de weidevogels!

Lees verder

De koeien gaan naar buiten!

De koeien gaan naar buiten. Dit is een dag waar iedere boer ieder voorjaar weer naar uit kijkt. De koeien trouwens ook. Lees hier alles over dit bijzondere moment!

Lees verder

Wat is graskaas?

Graskaas - Wat is graskaas precies? Iedereen lijkt het er over te hebben in het voorjaar, want graskaas is er ook alleen in het voorjaar. Hieronder wordt uitgelegd wat graskaas is.

Lees verder

Kaasbrood in plaats van Paasbrood?

Zelf Kaasbrood maken? Wat een goed idee! Omdat Pasen twee dagen duurt hebben wij een recept voor jou dat je de hele Pasen kan eten! Zoals bij het ontbijt, brunch, lunch, hartig tussendoortje of lekker als broodje bij de soep. Lees gauw verder!

Lees verder