Abonnee? Vanaf nu 2 kazen in 1 doos!

Vanaf heden maakt de firma kaas een grote stap op het gebied van duurzaamheid: we zijn gestart met het leveren van 2 kazen in 1 doos voor onze abonnementen. Dit betekent dat een abonnee voortaan 2 leveringen tegelijk ontvangt. Past dat wel door je brievenbus? Zeker weten! 2 kazen in 1 doos voor kaasabonneees

WAAROM DEZE AANPASSING?

Door twee kazen in één doos te doen belasten we het milieu minder doordat er minder bewegingen over de weg zijn. Daarnaast wordt er minder karton en papier gebruikt. En deze aanpassing draagt bij aan de efficiëntie van onze processen. Op deze manier kunnen wij onze boeren een eerlijke prijs voor hun kaas blijven bieden. Dit is tenslotte één van de kernwaarden van de firma kaas. De voordelen op een rijtje:
  • Minder verpakkingsmateriaal - duurzaam
  • Minder bewegingen in transport - beter voor het milieu
  • Twee kazen in één doos - nog meer gemak
  • Verbeterde processen om de boeren te kunnen blijven steunen - blije boeren

WAT BETEKENT DIT VOOR ONZE ABONNEMENTEN?

Binnen het kaasabonnement van de firma kaas verandert de bezorg- en betaalfrequentie:
  • Heb je een wekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 2 weken een pakket met 2 kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 2 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een tweewekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 4 weken een pakket met 2 kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 4 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een driewekelijks abonnement, dan ontvang je voortaan elke 6 weken een pakket met twee kazen. We schrijven vanaf nu dan ook 1x per 6 weken het bedrag voor 2 kazen af.
  • Heb je een vierwekelijks abonnement, dan verandert er niets.
Het vernieuwde leveringsschema vinden abonnees in hun Mijn Account-omgeving. Hier kun je ook nog steeds je abonnement aanpassen of pauzeren. Vakantieplannen? Geef dit dan zo snel mogelijk door, zodat je na je vakantie weer gelijk kunt genieten van echte boerenkaas. Hoe je dit doet, kun je hier lezen.

VEELGESTEDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Verandering levert natuurlijk vragen op. We hebben daarom de meest gestelde vragen met antwoorden alvast klaar gezet. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alles over boerenkaas

Wij noemen onszelf kaasfanaten. We houden van echt lekkere boerenkaas, direct van de boer. Iedere week halen we de kaas op bij onze eigen boeren en versturen deze dan rechtstreeks naar jou. Kaas met smaak, gemaakt door èchte boeren en niet in een fabriek. En dat proef je!

Oktober is Boerenkaasmaand!

Ieder jaar wordt boerenkaas in oktober extra onder de aandacht gebracht. Daarom heet de maand oktober: Boerenkaasmaand!

Lees verder

de firma kaas geïnterviewd door The Daily Milk!

Kaasbaas Wouter Swolfs vertelt aan zuivelplatform The Daily Milk over de missie, behaalde doelen en natuurlijk de bijzondere levermethode van de firma kaas.

Lees verder

Herfst = Kruidenkaas!

De herfst komt er bijna weer aan en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe kruidenkaas. De firma kaas introduceert twee compleet nieuwe kruidenkazen, namelijk truffelkaas en bieslook knoflook kaas!

Lees verder

Cum Laude (kaas) Awards 2021

Een groot aantal van onze kaasboeren zijn genomineerd voor een Cum Laude (kaas) Award 2021 met verschillende rijpingen. Benieuwd hoe ze smaken? Lees deze blog!

Lees verder

Hoe maak je de perfecte kaasplank compleet?

Welke wijn drink jij bij een kaasplank. Een bierliefhebber? Lees welke bieren! Kortom een complete foodpairing met onze kazen.

Lees verder

Feiten & fabels over kaas

Kaas blijft een verrukkelijk onderwerp om over te praten, het liefst met een kaasplank voor je neus. Maar wat betekent nu eigenlijk de aanduiding 20+, 30+ en 48+? Bevat een tosti nu eigenlijk meer calorieën dan een boterham met kaas? En is kaas eigenlijk wel vegetarisch?  Over kaas bestaan veel weetjes, maar welke zijn feiten en welke zijn fabels? Wij […]

Lees verder

Abonnee? Vanaf nu 2 kazen in 1 doos!

De vernieuwde mijn account van de firma kaas is live. Beheer je abonnement zelf en ervaar het gemak van een kaasabonnement.

Lees verder

EK borrelpakket

Bestel hier je EK borrelpakket en juich oranje naar de finale! Speciaal voor het EK levert de firma kaas bij elke borrelbox een gratis EKaasplank!

Lees verder

Mijn account

De vernieuwde mijn account van de firma kaas is live. Beheer je abonnement zelf en ervaar het gemak van een kaasabonnement.

Lees verder